Llíria acollirà la 44ª Edició del Certamen de Bandes de la Diputació de València

La Unió Musical de Llíria serà l’auditori que on participaran les bandes de la primera i segona secció

Segons el portaveu de Compromís al Camp de Túria i regidor d’Ensenyaments Artístics a Llíria, Paco Garcia Latorre, la capital comarcal, recentment nomenada per la UNESCO Ciutat Creativa de la Música dins la xarxa de l’ens internacional, ha estat seleccionada per la Diputació de València per ser la seu del Certamen de Bandes.

El pròxim any, la Diputació de València ha volgut innovar en la seua 44ª Edició, amb nous canvis en el format i també en el llocs on es va a dur endavant l’esdeveniment.

Per a Garcia, és important que la Diputació compte amb els municipis valencianes per dur endavant estos certàmens, ja que la tradició i la cultura musical bandística s’estén a tot arreu del País Valencià, on hi han més bandes que municipis. Amb esta decisió, la descentralització del Certamen ja es tota una realitat.

En concret, apunta Garcia, seran dos municipis els que acolliran esta festa de la música el pròxim any, el d’Aldaia, on s’ha triat el seu Teatre Auditori per als dies 9 i 10 de maig, on participaran les seccions tercera i quarta;  i el municipi de Llíria, on el lloc seleccionat ha sigut la Sala-Teatre de la Unió Musical, on participaran les seccions primera i segona el dies 16 i 17 de maig.

Novament, Llíria és un referent indiscutible de la música de banda a la nostra Comunitat i per això ha estat elegida per iniciar este nou cicle de Certàmens que la institució Provincial ha acordat acostar als nostres pobles i ciutats a partir d’ara.

Llíria acogerá la 44ª Edición del Certamen de Bandas de la Diputación de València

La Unión Musical de Llíria será el auditorio que dónde participarán las bandas de la primera y segunda sección

Según el portavoz de Compromís en el Camp de Túria y edil de Enseñanzas Artísticas en Llíria, Paco Garcia Latorre, la capital comarcal, recientemente nombrada por la UNESCO Ciudad Creativa de la Música dentro de la red del ente internacional, ha sido seleccionada por la Diputación de València para ser la sede del Certamen de Bandas.

El próximo año, la Diputación de València ha querido innovar en su 44ª Edición, con nuevos cambios en el formato y también en los lugares donde se va a llevar adelante el acontecimiento.

Para Garcia, es importante que la Diputación cuente con los municipios valencianos para llevar adelante estos certámenes, ya que la tradición y la cultura musical bandística se extiende en todas partes del País Valenciano, donde hay más bandas que municipios. Con esta decisión, la descentralización del Certamen ya es toda una realidad.

En concreto, apunta Garcia, serán dos municipios los que acogerán esta fiesta de la música el próximo año, el de Aldaia, donde se ha elegido su Teatro Auditorio los días 9 y 10 de mayo, donde participarán las secciones tercera y cuarta;  y el municipio de Llíria, donde el lugar seleccionado ha sido la Sala-Teatro de la Unión Musical, donde participarán las secciones primera y segunda los dias 16 y 17 de mayo.

Nuevamente, Llíria es un referente indiscutible de la música de banda a nuestra Comunidad y por eso ha sido elegida para iniciar este nuevo ciclo de Certámenes que la institución Provincial ha acordado acercar a nuestros pueblos y ciudades a partir de ahora.

Arxivat en: Camp de Túria, Comarcal, Compromís, Cultura i Educació, Llíria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *