Termes Romanes, Ciutat Creativa de la Música i el nous Festivals seran els eixos de Llíria en FITUR 2020

El treball realitzat per Compromís-MoVe serà la base d’esta nova edició de la Fira de Turisme en Madrid

Segons el tinent d’Alcalde de CompromísMoVe en l’ajuntament de Llíria, Paco Garcia, la feina realitzada en l’anterior legislatura per la Coalició al front de les regidories de Cultura, Patrimoni i Turisme ha sigut molt exitosa, ja que a part d’aconseguir diverses subvencions, premis i reconeixements, són ara el focus d’atracció que li donen a la Ciutat de Llíria una projecció internacional.

Per a Garcia, esta és la mostra evident que quan es porten projectes innovadors, treballats, participats i consensuats amb tota la corporació i els col·lectius socials i culturals, Llíria triomfa i es projecta cap al mon.

La designació com a Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO, la restauració i posada en valor de les Termes Romanes i Santuari Oracular de Mura i l’aposta pels Festivals i la dotació de la marca turística de “Mediterranew Musix”, han estat clau per situar a la capital del Camp de Túria com a referent musical i turístic de la nostra Comunitat.

Garcia afirma que en els darrers dos anys ens hem centrat en la recuperació del patrimoni local, sent l’Edeta Romana i Les Termes un vaixell insígnia del potencial cultural i turístic que gaudeix la Ciutat, ja que este conjunt és únic a l’Estat Espanyol i era un deure el finalitzar els treballs de restauració i fer-lo visitable als milers de turistes que passen per terres llirianes.

Igualment, la música és una senya d’identitat dels ciutadans de Llíria, aconseguint en primer lloc el reconeixement pel Parlament Valencià com a Ciutat Valenciana de la Música i posteriorment entrar a formar part de la Xarxa de Ciutats Creatives de la UNESCO en la modalitat de Música.

Tot este ventall cultural, musical i turístic estarà present en el stand de la Diputació de València a la Fira Internacional de Turisme de Madrid que es celebrarà la pròxima setmana, on Llíria serà novament un referent indiscutible del turisme cultural i patrimonial valencià.

Termas Romanas, Ciudad Creativa de la Música y los nuevos Festivales serán los ejes de Llíria en FITUR 2020

El trabajo realizado por Compromís-MoVe será la base de esta nueva edición de la Feria de Turismo en Madrid

Según el teniente de Alcalde de CompromísMoVe en el ayuntamiento de Llíria, Paco Garcia, el trabajo realizado en la anterior legislatura por la Coalición en al frente de las concejalías de Cultura, Patrimonio y Turismo ha sido muy exitosa, ya que aparte de conseguir varias subvenciones, premios y reconocimientos, son ahora el foco de atracción que le da a la Ciudad de Llíria una proyección internacional.

Para Garcia, esta es la muestra evidente que cuando se llevan proyectos innovadores, trabajados, participados y consensuados con toda la corporación y los colectivos sociales y culturales, Llíria triunfa y se proyecta hacia el mundo.

La designación como Ciudad Creativa de la Música por la UNESCO, la restauración y puesta en valor de las Termas Romanas y Santuario Oracular de Mura y la apuesta por los Festivales y la dotación de la marca turística de “*Mediterranew Musix”, han sido clave para situar a la capital del Camp de Túria como referente musical y turístico de nuestra Comunidad.

Garcia afirma que en los últimos dos años nos hemos centrado en la recuperación del patrimonio local, siendo la Edeta Romana y Las Termas un buque insignia del potencial cultural y turístico que disfruta la Ciudad, dado que este conjunto es único en el Estado Español y era un deber poder finalizar los trabajos de restauración y hacerlo visitable a los miles de turistas que pasan por tierras llirianas.

Igualmente, la música es una señal de identidad de los ciudadanos de Llíria, consiguiendo en primer lugar el reconocimiento por el Parlamento Valenciano como Ciudad Valenciana de la Música y posteriormente entrar a formar parte de la Red de Ciudades Creativas de la UNESCO en la modalidad de Música.

Todo este abanico cultural, musical y turístico estará presente en el stand de la Diputación de València en la Feria Internacional de Turismo de Madrid que se celebrará la próxima semana, donde Llíria será nuevamente un referente indiscutible del turismo cultural y patrimonial valenciano.

Arxivat en: Camp de Túria, Compromís, Cultura i Educació, Llíria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *