García: “El Consell Escolar Municipal i la Comunitat Educativa aprova un total de 26 accions a realitzar en els Centres Educatius Públics de la Ciutat”

El regidor Delegat d’Infraestructures Educatives de Llíria, Paco García Latorre, ha fet públiques les 26 actuacions que l’ajuntament de Llíria, a través de la Comunitat Educativa de la Ciutat ha aprovat en el ple sol·licitar a la Conselleria d’Educació per a aquesta nova adhesió al Pla Edificant.

García ha assenyalat que dins de les peticions destaquen dues actuacions molt importants, com són la construcció d’una nova Escoleta Municipal i un nou Col·legi Públic per a la zona de l’Estació. Dues reivindicacions històriques de la Corporació municipal i que amb aquesta nova adhesió es poden fer realitat.

Així mateix, els dos Col·legis Públics comptes amb 11 actuacions, 3 en el Col·legi Sant Vicent: dirigides a millorar la coberta dels dos edificis i la construcció de dues noves aules d’infantil. Per altra banda, el CEIP Sant Miquel recull 8 actuacions, dirigides a implantar una coberta en la zona esportiva, millora del gimnàs, renovació fonts del pati, millora del menjador escolar, reparació de cobertes, para-sols, finestrals i millora de la seguretat.

Igualment, apunta García que els dos IES (Instituts de Secundària i Batxiller), també recullen altres 13 actuacions. L’IES Laurona sol·licita actuar en finestrals, posada en marxa horts solars i ampliació plaques, seguretat, reparació goteres gimnàs i construcció lavabos exteriors. Mentre que l’IES Camp de Túria centrarà les actuacions en reparació bancs exteriors, modernització del sistema de calefacció dels edificis i les substitucions de portes i finestrals en diverses zones del centre.

Per a García, amb la incorporació d’aquestes 26 actuacions en una nova adhesió al Pla Edificant, Llíria podria comptar amb una àmplia oferta pública d’instal·lacions educatives, així com es faria una millora substancial dels actuals centres, millorant la qualitat educativa dels nostres alumnes i alumnes. La qual completaria la que s’està executant actualment, com és la construcció del nou IES Camp de Túria, el nou CEIP nº3 i la reforma del CEIP Sant Vicent.

Llíria a aprueba la adhesión a una II Fase del Pla Edificant

García: “El Consejo Escolar Municipal y la Comunidad Educativa aprueba un total de 26 acciones a realizar en los Centros Educativos Públicos de la Ciudad”

El concejal Delegado de Infraestructuras Educativas de Llíria, Paco García Latorre, ha hecho públicas las 26 actuaciones que el ayuntamiento de Llíria, a través de la Comunidad Educativa de la Ciudad ha aprobado en el pleno solicitar a la Conselleria de Educación para esta nueva adhesión al Pla Edificant.

García ha señalado que dentro de las peticiones destacan dos actuaciones muy importantes, como son la construcción de una nueva Escoleta Municipal y un nuevo Colegio Público para la zona de la Estación. Dos reivindicaciones históricas de la Corporación municipal y que con esta nueva adhesión se pueden hacer realidad.

Asimismo, los dos Colegios Públicos contaran con 11 actuaciones, 3 en el Colegio San Vicente: dirigidas a mejorar la cubierta de los dos edificios y la construcción de dos nuevas aulas de infantil. A su vez, el CEIP Sant Miquel recoge 8 actuaciones, dirigidas a implantar una cubierta en la zona deportiva, mejora del gimnasio, renovación fuentes del patio, mejora del comedor escolar, reparación de cubiertas, parasoles, ventanales y mejora de la seguridad.

Igualmente, apunta García que los dos IES (Institutos de Secundaria y Bachiller), también recogen otras 13 actuaciones. El IES Laurona solicita actuar en ventanales, puesta en marcha huertos solares i ampliación placas, seguridad, reparación goteras gimnasio y construcción lavabos exteriores. Mientras que el IES Camp de Túria centrará las actuaciones en reparación bancos exteriores, modernización del sistema de calefacción de los edificios y las sustituciones de puertas y ventanales en varias zonas del centro.

Para García, con la incorporación de estas 26 actuaciones en una nueva adhesión al Pla Edificant, Llíria podría contar con una amplia oferta pública de instalaciones educativas, así como se haría una mejora sustancial de los actuales centros, mejorando la calidad educativa de nuestros alumnos y alumnas. La cual completaría la que se está ejecutando actualmente, como es la construcción del nuevo IES Camp de Túria, el nuevo CEIP nº3 y la reforma del CEIP Sant Vicent.