Garcia: “La proposta de Compromís de tindre un nou palau de Justícia ja té llum verda i s’emmarca dins del Programa de construcció de noves seus judicials que el Govern del Botànic té previstes aquesta legislatura”

El Departament de la Consellera Gabriela Bravo ha sol·licitat formalment a l’ajuntament de Llíria la llicència d’obres per a la construcció del nou Palau de Justícia a Llíria en la zona del Pla de l’Arc, al costat del centre Multiusos i enfront dels actuals jutjats.

Segons el portaveu Comarcal de Compromís, Paco Garcia Latorre, la localitat de Llíria va confirmar l’anterior legislatura la cessió una parcel·la de 2.050 metres quadrats de terrenys municipals que feia uns anys s’havia acordat destinar per a albergar aquestes noves dependències judicials.

A la fi de l’any passat, La Conselleria de Justícia avanzava amb el procés administratiu per a portar endavant la construcció del nou Palacio de Justícia a Llíria, contractant per 471.900 euros a la mercantil GIRA Arquitectes, SLP i Javier Fuster Arquitectes (UTE) la redacció dels projectes de construcció i direcció d’obra de la nova seu judicial en la capital del Camp de Túria.

Ara, apunta Garcia, la Conselleria dóna l’últim tràmit, la petició de llicència municipal per a dur a terme la construcció d’aquesta nova seu judicial, la qual té un pressupost estimat de 17 milions d’euros.

Amb la petició de llicència es dóna compliment a l’últim tràmit administratiu per poder començar les obres i poder comptar amb aquesta inversió tan vital per a aquest partit judicial, ja que les actuals dependències s’havien quedat obsoletes i saturades.

El Consell pide licencia de obras para construir el Nuevo Palacio de Justicia en Llíria

Garcia: “La propuesta de Compromís de tener un nuevo palacio de Justicia ya tiene luz verde y se enmarca dentro del Programa de construcción de nuevas sedes judiciales que el Gobierno del Botànic tiene previstas esta legislatura”

El Departamento de la Consellera Gabriela Bravo ha solicitado formalmente al ayuntamiento de Llíria la licencia de obras para la construcción del nuevo Palacio de Justicia en Llíria en la zona del Pla de l’Arc, junto al centro Multiusos y frente a los actuales juzgados.

Según el portavoz Comarcal de Compromís, Paco Garcia Latorre, la localidad de Llíria confirmó la anterior legislatura la cesión una parcela de 2.050 metros cuadrados de terrenos municipales que hacía unos años se había acordado destinar para albergar estas nuevas dependencias judiciales.

A finales del año pasado, La Consellería de Justicia avanzava con el proceso administrativo para llevar adelante la construcción del nuevo Palacio de Justicia en Llíria, contratando por 471.900 euros a la mercantil GIRA Arquitectos, SLP y Javier Fuster Arquitectos (UTE) la redacción de los proyectos de construcción y dirección de obra de la nueva sede judicial en la capital del Camp de Túria.

Ahora, apunta Garcia, la Conselleria da el último trámite, la petición de licencia municipal para llevar a cabo la construcción de esta nueva sede judicial, la cual tiene un presupuesto estimado de 17 millones de euros.

Con la petición de licencia se da cumplimiento al último trámite administrativo para poder comenzar las obras y poder contar con esta inversión tan vital para este partido judicial, ya que las actuales dependencias se habían quedado obsoletas y saturadas.