El vicealcalde i portaveu de Compromís-Move respondrà mensualment les preguntes que reba a través de les xarxes socials

Resoldre els dubtes del veïnat de Llíria. Ixa és la premissa sota la que naix “Joanma Respon”, una campanya llançada pel vicealcalde i portaveu de Compromís-MOVE, que pretén acostar-se a les inquietuds del veïnat i respondre les preguntes que la ciutadania li envie a través de les xarxes socials. 

Una volta al mes, Joanma Miguel resoldrà prop d’una desena de dubtes que la ciutadania li faça arribar per missatge privat de Facebook o Instagram o a través dels comentaris de les publicacions específiques a estes dos xarxes socials. 

Després de recopilar les preguntes, se seleccionaran les preguntes de major interès que es respondran en càpsules de vídeo que es difondran a través de les xarxes socials del vicealcalde. 

“Cada dia, treballem per fer de Llíria una ciutat millor per a totes” explica el portaveu de Compromís-MOVE, Joanma Miguel “i és necessari mantenir el contacte amb les inquietuds i preocupacions que tenen les persones del nostre municipi. Moltes d’elles et paren pel carrer i et fan preguntes sobre qüestions que els interessen i, per això, crec que és important obrir un espai per poder respondre-les i tindre un espai d’interacció amb el veïnat del meu poble”.

D’esta manera, el portaveu fa una crida als veïns i veïnes de Llíria per interactuar a través de les xarxes socials i participar en esta campanya, que obri la porta a conèixer de prop la realitat de la gestió municipal.