Compromís-MOVE llança una campanya de suport al comerç local en època nadalenca

La campanya de Nadal és una època clau per al comerç local. Per això, Compromís-MOVE impulsa la campanya “El Nadal amb un somriure”, per tal de fomentar el consum en el comerç de proximitat. 

La formació política ha presentat la campanya a través de les xarxes socials i amb la penjada de cartells, en què han participat la Portaveu de Compromís per Llíria, Empar Llàcer; el portaveu del Grup Municipal, Joanma Miguel; i el regidor Paco García. 

“Sens dubte, enguany, serà un Nadal diferent. Però des de Compromís volem animar a la ciutadania a no perdre el costum de consumir a les nostres tendes” afirma la portaveu local, Empar Llàcer. “Volem que les famílies de Llíria omplin la seua taula amb aliments i productes de Llíria, que facen les compres a les tendes i que reserven la seua comanda de dinars i sopars a la nostra hostaleria”. 

“El context actual està posant en risc la continuïtat del nostre comerç” ha afirmat Llàcer. “Per això, és més important que mai ser conscients que el paper de la ciutadana és fonamental. Està en joc no sols la subsistència de moltes famílies, sinó també part del que Llíria és com a poble”. 

Compromís i Move, compromesos amb el comerç local dins i fóra de l’ajuntament

La campanya “El Nadal amb un somriure” pretén reivindicar el compromís de la formació amb el sector, seguint les polítiques impulsades des de les àrees de Comerç i Foment Econòmic, gestionades per Joanma Miguel. 

“Durant este any 2020, des de l’Ajuntament de Llíria, hem apostat per fomentar l’economia de Llíria, amb una inversió d’1.8 milions d’euros a través del pla Llíria Viva. Hem volgut crear un escut econòmic que donara suport a empresaris i comerciants en estos moments complicats que estem travessant”. 

Entre altres mesures, el pla Llíria Viva ha destinat 120.000 euros a la dinamització comercial; 100.000 euros en ajudes a 400 persones autònomes; o 12.000 euros per a la campanya “Per tu i per mi. Jo compre ací”. A més a més, s’ha creat un pla extraordinari d’obra per al comerç dotat fins a 400.000 euros i el Pla Municipal d’Actualització de la Imatge Comercial i Noves Tecnologies, amb més de 20.000 euros, entre d’altres mesures impulsades.