Garcia: “La Conselleria d’Economia Sostenible ha aprovat 15 projectes subvencionats en els municipis de Riba-roja, Llíria, La Pobla Vallbona, Benaguasil, Vilamarxant, Marines i Loriguilla”.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha apostat fortament per la re industrialització en la Comunitat, destinant per a 2021 un total de 32 milions d’euros per a obres i actuacions dirigides a millorar la competitivitat i actualització dels polígons industrials.

Segons el portaveu Comarcal de Compromís al Camp de Túria, Paco Garcia Latorre, els municipis de Riba-roja, Llíria, La Pobla Vallbona, Benaguasil, Vilamarxant, Marines i Loriguilla han rebut un total de 2.183.891,94 euros per a finançar un total de 15 actuacions en els polígons d’estes localitats.

Amb estes ajudes, apunta Garcia, es pretén seguir amb el pla d’inversió, millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics que la Conselleria d’Economia està impulsant en esta legislatura, sent claus per a millorar la capacitat operativa industrial, manteniment de llocs de treball i la creació de nous jaciments d’ocupació.

El Camp de Túria, assenyala Garcia, està sent una de les àrees industrials de major projecció en els últims anys, amb l’ampliació de bases logístiques i d’innovació tecnològica en municipis com Riba-roja o Llíria, on s’han assentat empreses d’àmbit internacional amb projecció de futur. És per això, per la qual cosa des de Compromís felicitem l’aposta inversora que el Conseller Climent està impulsant en la millora i dotacions industrials valencianes.

La GVA inyectará a través del IVACE 2,2 millones de euros en los polígonos del Camp de Túria

Garcia: “La Conselleria de Economía Sostenible ha aprobado 15 proyectos subvencionados en los municipios de Riba-roja, Llíria, La Pobla Vallbona, Benaguasil, Vilamarxant, Marines i Loriguilla”.

El conseller de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo, Rafa Climent, ha apostado fuertemente por la reindustrialización en la Comunitat, destinando para 2021 un total de 32 millones de euros para obras y actuaciones dirigidas a mejorar la competitividad y actualización de los polígonos industriales.

Según el portavoz Comarcal de Compromís en el Camp de Túria, Paco Garcia Latorre, los municipios de Riba-roja, Llíria, La Pobla Vallbona, Benaguasil, Vilamarxant, Marines i Loriguilla han recibido un total de 2.183.891,940 euros para financiar un total de 15 actuaciones en los polígonos de estas localidades.

Con estas ayudas, apunta Garcia, se pretende seguir con  el plan de inversión,  mejora, modernización y dotación de infraestructuras y servicios en polígonos, áreas industriales y enclaves tecnológicos que la Conselleria de Economía está impulsando en esta legislatura, siendo claves para mejorar la capacidad operativa industrial, mantenimiento de puestos de trabajo y la creación de nuevos yacimientos de empleo.

El Camp de Túria, señala Garcia, está siendo una de las áreas industriales de mayor proyección en los últimos años, con la ampliación de bases logísticas y de innovación tecnológica en municipios como Riba-roja o Llíria, donde se han asentado empresas de ámbito internacional con proyección de futuro. Es por ello, por lo que desde Compromís felicitamos la apuesta inversora que el Conseller Climent está impulsando en la mejora y dotaciones industriales valencianas.