Intervenció de la regidora de Compromís per Llíria, Inma Riera, davant la proposta d’un Pla d’Ajust de l’Ajuntament que tindrà que demanar un préstec de prop de 2 MILIONS per pagar els proveïdors.

Lo millor de tot, la intervenció final del Sr. Alcalde, on va dir literalment als grups de l’oposició després del seu torn de paraules que: “NO TENIU NI PUTA IDEA”. Si senyor, una resposta amb talant democràtic i amb uns arguments de pes.

La veritat és que els grups municipals que no són el PP no tenim “NI PUTA IDEA” de com generar un deute de prop de 2 milions d’euros amb els proveïdors, de com pujar impostos, enganyar al personal com ho ha fet Rajoy, com arruïnar a la gent en més PAIs, com embargar per no poder pagar les quotes urbanístiques, com saquejar l’administració autonòmica i tindre un fum d’imputats, com dir una cosa i fer un altra, com imposar-nos taxes com la del Consorcio València Interior, com dir que anaven a crear 2.000 llocs de treball i tindre ara més de 2.600 persones desocupades en Llíria, com aplicar retallades en sanitat, benestar, educació, i més i més….. d’això, segurament no tenim “NI PUTA IDEA”, ni volem tindre-la tampoc.

El PP està arruïnant l’economia de Llíria i amargant a les famílies amb més pagaments i quotes urbanístiques. Però segurament, la gent que està patint tampoc te “NI PUTA IDEA”.

Ací teniu les dos intervencions de Compromís que varen conclure amb esta magnífica frase del Sr. Alcalde.

1a. INTERVENCIÓ INMA RIERA

http://www.youtube.com/watch?v=4skd7I8DjpU&feature=player_embedded

2on. INTERVENCIÓ INMA RIERA

http://www.youtube.com/watch?v=tDWADi4fN7E&feature=player_embedded