Murgui: “Amb el curs quasi acabat, els alumnes de Llíria encara no ha rebut ni un cèntim de les ajudes per al curs 2012-2013”.

Segons la regidora de Compromís a l’ajuntament de Llíria i membre de la comissió d’Educació, Vallivana Murgui, “a un més de finalitzar el curs escolar, el govern municipal de Llíria encara no ha pagat les ajudes de material escolar que es sol·licitaren en la tardor del 2012”. Pràcticament amb el curs acabat, les ajudes per a material escolar que es sol·licitaren per al curs 2012-2013, encara no han sigut abonades als quasi 2.000 alumnes dels ensenyaments que van des d’infantil, primària i secundària, passant pel batxillerat i els cicles formatius.

No s’entén, apunta Murgui, que l’ajuntament faça públic que té un superàvit de més de 800 mil euros de la liquidació del pressupost anterior i siga incapaç de pagar unes ajudes que estan pressupostades en tan sols 52 mil euros.

Segons la regidora de Compromís, la gestió econòmica del PP fa que cada any es paguen amb més retard les ajudes de material escolar, un fet inexplicable i una falta de responsabilitat de cara a les famílies de la localitat que les varen sol·licitar fa més de 8 mesos quan feren les despeses d’entrada al curs escolar.

Mentre l’ajuntament ha pujat els impostos i taxes municipals i ha aconseguit uns majors ingressos, esta situació no ha millorat el compliment dels compromisos del Govern Local, ja que un any més els alumnes i les famílies de Llíria que tenen que rebre les ajudes de material escolar encara estaran esperant el pagament de les mateixes.

Des del grup Municipal de Compromís s’exigeix al regidor d’hisenda el pagament immediat de les ajudes de material escolar a les famílies, y que el govern municipal comence a prioritzar d’una volta per totes les vertaderes necessitats de la ciutat i dels contribuents.

COMPROMIS RECLAMA QUE EL AYUNTAMIENTO PAGUE LAS AYUDAS PARA MATERIAL ESCOLAR

Murgui: “Con el curso casi finalizado, los alumnos de Llíria aún no ha recibido ni un céntimo de las ayudas para el curso 2012-2013”.

Según la concejal de Compromís en el ayuntamiento de Llíria y miembro de la comisión de Educación, Vallivana Murgui, “a un mes de finalizar el curso escolar, el gobierno municipal de Llíria encara no ha pagado las ayudas de material escolar que se solicitaron en el otoño del 2012”. Prácticamente con el curso acabado, las ayudas para material escolar que se solicitaron para el curso 2012-2013, todavía no han sido abonadas a los casi 2.000 alumnos de las enseñanzas que van desde infantil, primaria y secundaria, pasando por el bachillerato y los ciclos formativos.

No se entiende, apunta Murgui, que el ayuntamiento haga público que tiene un superávit de más de 800 mil euros de la liquidación del presupuesto anterior y sea incapaz de pagar unas ayudas que están presupuestadas en tan sólo 52 mil euros.

Según la concejal de Compromís, la gestión económica del PP hace que cada año se pagan con más retraso las ayudas de material escolar, un hecho inexplicable y una falta de responsabilidad de cara a las familias de la localidad que las solicitaron  hace más de 8 meses cuando hicieron los gastos de entrada al curso escolar.

Mientras el ayuntamiento ha subido los impuestos y tasas municipales y ha conseguido unos mayores ingresos, esta situación no ha mejorado el cumplimiento de los compromisos del Gobierno Local, dado que un año más los alumnos y las familias de Llíria que tienen que recibir las ayudas de material escolar todavía estarán esperando el pago de las mismas.

Desde el grupo Municipal de Compromís se exige al concejal de hacienda el pago inmediato de las ayudas de material escolar a las familias, y que el gobierno municipal empiece a priorizar de una vez por todas las verdaderas necesidades de la ciudad y de los contribuyentes.