Vallivana Murgui: «Un servei tan sensible com aquest deuria de ser prioritari per a a un equip de govern que es defineix com a progressista»

La coalició Compromís-MoVe ha lamentat a través de la seua portaveu a la comissió de de Benestar Social, Vallivana Murgui, que a des de d’1 de gener Llíria ja no compta amb treballador/a social dedicat a la dependència.

«Lamentem profundament que any rere any haguem d’anar denunciant aquesta situació, doncs un servei tan sensible com aquest deuria de ser prioritari per a un equip de govern que es defineix com a progressista, però la realitat és que tan el PP com en el PSOE vénen mostrant la seua indiferència pel SMAD» ha denunciat Murgui.

La regidora ecosocialista ha volgut recordar que «una de les primeres mesures que es van prendre des de la Regidoria de Benestar Social quan estava encapçalada per la nostra coalició va ser augmentar la dedicació de la treballadora social dedicada a la dependència al 100%, així com com contractar a una altra treballadora social per a l’equip base de Serveis Socials. Ara comencem l’any sense servei de dependència i amb una treballadora social menys al departament».