La Coalició Compromís-Move vol compartir amb tots els altres grups municipals les iniciatives, propostes i modificacions a incorporar al pressupost alternatiu que la formació ha demanat.

Un fòrum de debat on tots i cadascun dels grups puguen fer les seues aportacions i es puga consensuar un Pressupost Alternatiu al presentat pel govern local.

Amb este motiu, el portaveu de Compromís-MoVe ha enviat una convocatòria per al pròxim dilluns dia 8 de febrer per la vesprada.

ENMIENDA PRESUPUESTO 2016 COMPROMIS-MOVE

CONVOCATÒRIA MESA DE DIÀLEG

Companyes i companys

Com heu vist, des del Grup Municipal de Compromís-MoVe hem presentat una “Esmena a la Totalitat” a la proposta de  Pressupost de 2016 presentada pel govern local, amb les argumentacions que hi ha en la mateixa i que s’adjunta a la present convocatòria.

Es per això, i vistes les modificacions que cal introduir per poder enllestir este Pressupost Alternatiu, volem compartir les iniciatives  que cal incorporar o modificar amb totes i tots vosaltres en una Mesa de Diàleg .

Per la qual cosa i per no demorar la tramitació del Pressupost per a 2016, vos convidem i convoquem a realitzar esta Mesa de Diàleg el pròxim dilluns dia 8 de febrer a les 19 hores en la Sala de Comissions de la 2ª Planta de l’Ajuntament, en finalitzar la Comissió de Cultura que hi ha prèviament.

Una salutació

Paco Garcia

Portaveu Grup Municipal Compromís-MoVe