S’ha publicat el conveni entre la Generalitat i l’Ajuntament de Llíria per obrir un nou PROP en la localitat.

http://www.docv.gva.es/datos/2016/04/07/pdf/2016_2256.pdf

Les oficines PROP de la Generalitat tenen per objectiu apropar l’Administració al ciutadà i els municipis, descentralitzant els serveis administratius i els tràmits, a més de prestar una atenció personalitzada.

La regidora de Compromís-MoVe, Mª Cruz Garcia Pedrero, explica que esta era una aposta de la Coalició que ja queda poc per fer-se realitat. A més, per als ciutadans de Llíria i de la Comarca del Camp de Túria serà molt important disposar d’aquest sistema de l’Administració, ja que no necessitaran anar a altres ciutats per a fer molts tràmits i gestions que fins ara, en no disposar d’aquesta oficina PROP, no es podien fer ací.

Empresaris, professionals i ciutadania en general tindran a mà un servei que els permet la tramitació directa de qualsevol expedient davant l’administració, el que encara reforça més la capitalitat de Llíria i el seu nucli administratiu dins la comarca. Podem dir que era un greuge per a la ciutat no disposar d’aquest servei, que fa anys que funciona a altres localitats fins i tot de menys habitants, i ara per fi tindrem al nostre abast aquesta oficina, apunta Garcia.

La Generalitat, a través de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, i l’Ajuntament de Llíria han subscrit, prèvia tramitació reglamentària, el dia 14 de març de 2016, el conveni per a l’obertura i posada en funcionament de l’oficina PROP mixta en el municipi de Llíria.

Sobre la base d’aquest conveni, la Generalitat aportarà els recursos humans necessaris per a la prestació de serveis d’informació general i d’informació relativa a l’estat de la tramitació d’expedients iniciats a instàncies de part el destinatari de la qual sigui la Generalitat. Així mateix, dotarà a la nova oficina de la infraestructura de comunicacions necessària per garantir l’accés a les bases de dades de l’administració autonòmica i facilitarà el manteniment del Sistema de Gestió d’Esperes.

Per la seua banda, l’Ajuntament de Llíria assumeix les despeses corrents que genere el funcionament de l’oficina i aportarà el mobiliari necessari per a la prestació adequada del servei. A més designarà personal que atenga les tasques d’informació municipal i registre de documents (funcions que ja està desenvolupant en estos moments).

Un nuevo paso para implantar una oficina PROP en Llíria

Se ha publicado el convenio entre la Generalitat y el Ayuntamiento de Llíria para abrir un nuevo PROP en la localidad.

http://www.docv.gva.es/datos/2016/04/07/pdf/2016_2256.pdf

Las oficinas PROP de la Generalitat tienen por objetivo acercar la Administración al ciudadano y los municipios, descentralizando los servicios administrativos y los trámites, además de prestar una atención personalizada.

La concejal de Compromís-MoVe, Mª Cruz Garcia Pedrero, explica que esta era una apuesta de la Coalición que ya queda poco para hacerse realidad. Además, para los ciudadanos de Llíria y de la Comarca del Camp de Túria será muy importante disponer de este sistema de la Administración, ya que no necesitarán ir a otras ciudades para hacer muchos trámites y gestiones que hasta ahora, en no disponer de esta oficina PROP, no se podían hacer aquí.

Empresarios, profesionales y ciudadanía en general tendrán a mano un servicio que les permitirá la tramitación directa de cualquier expediente ante la administración, el que todavía refuerza más la capitalidad de Llíria y su núcleo administrativo dentro de la comarca. Podemos decir que era un agravio para la ciudad no disponer de este servicio, que hace años que funciona en otras localidades incluso de menos habitantes, y ahora por fin tendremos a nuestro alcance esta oficina, apunta Garcia.

La Generalitat, a través de la Conselleria de Transparencia, Responsabilidad Social, Participación y Cooperación, y el Ayuntamiento de Llíria han suscrito, previa tramitación reglamentaria, el día 14 de marzo de 2016, el convenio para la apertura y puesta en funcionamiento de la oficina PROP mixta en el municipio de Llíria.

En base a este convenio, la Generalitat aportará los recursos humanos necesarios para la prestación de servicios de información general y de información relativa al estado de la tramitación de expedientes iniciados a instancia de parte cuyo destinatario sea la Generalitat. Asimismo, dotará a la nueva oficina de la infraestructura de comunicaciones necesaria para garantizar el acceso a las bases de datos de la administración autonómica y facilitará el mantenimiento del Sistema de Gestión de Esperas.

Por su parte, el Ayuntamiento de Llíria asume los gastos corrientes que genere el funcionamiento de la oficina y aportará el mobiliario necesario para la prestación adecuada del servicio. Además designará personal que atienda las tareas de información municipal y registro de documentos (funciones que ya viene desarrollando en estos momentos).