Garcia: “Recuperar les ajudes perdudes en temps de crisi, l’establiment d’un calendari d’actuacions i potenciar les activitats que realitze la Banda, són els punts clau per a la renovació de l’acord 2017-2020”.

El portaveu de Compromís-MoVe, Paco Garcia Latorre i la regidora de la coalició, Vallivana Murgui, s’han reunit amb la directiva de la Banda UDP Llíria- Camp de Túria-Serrans per parlar dels objectius de futur d’esta agrupació musical de Llíria i de les peticions que ha fet la mateixa a l’ajuntament de Llíria per a la signatura d’un nou conveni de col·laboració per al període 2017-2020.

Segons Garcia, esta agrupació està realitzant una gran llavor social i musical en el municipi i fora del mateix, ja que és la primera Banda de la Comunitat que es va constituir amb gent major jubilada o pensionista ara fa més de 25 anys.

Des de Compromís-MoVe es va apostar en esta legislatura per la millora dels convenis de col·laboració amb les entitats musicals de la localitat, les quals són tot un referent cultural, musical i educatiu de la ciutat, tal i com ja es va materialitzar en els convenis renovats de la Unió Musical i la Banda Primitiva el darrer any 2016.

En la reunió amb la Junta directiva de la Banda s’han tractat els punts bàsics per a la redacció del nou acord, que es basa en la recuperació de les ajudes retallades a l’inici de la crisi econòmica, l’establiment d’un calendari definit d’actuacions al llarg de cada exercici, així com l’establiment de noves clàusules que ajuden a potenciar les activitats de l’agrupació musical UDP.

Per a Garcia, la Banda UDP de Llíria-Camp de Túria-Serrans, està desenvolupament, a part d’una gran llavor social entre la gent major, una difusió del nom de la ciutat i de la seua cultura musical, ja que en ella es reuneixen músics amateurs i professionals, així com solistes de reconegut prestigi de les dos bandes de la localitat i d’altres municipis de les comarques veïnes del Camp de Túria i de la Serrania.

Es tant així, que enguany les institucions valencianes s’han bolcat en les seues actuacions, fent la Banda UDP el seu primer concert en Les Corts Valencianes per a la festivitat del 9 d’Octubre i en commemoració del “Dia de la Gent Major” i un altre concert este principi d’any al Palau de la Generalitat, amb motiu de les festes de Nadal i la campanya de “Palaus Oberts”.

Des de Compromís-MoVe s’han rebut les demandes de l’agrupació UDP per traslladar-les al pròxim conveni i així poder eixamplar el vincle de col·laboració i treball conjunt que es ve desenvolupament des de la seua constitució entre l’ajuntament de Llíria i la Banda.

A LA FOTO, CONCERT BANDA UDP EN PALAU GENERALITAT 2 GENER 2017.

Compromís-Move se reúne con la Junta directiva de la Banda UDP para hablar de la renovación del convenio de colaboración con el ayuntamiento de Llíria

García: “Recuperar las ayudas perdidas en tiempos de crisis, el establecimiento de un calendario de actuaciones y potenciar las actividades que realice la Banda, son los puntos clave para la renovación del acuerdo 2017-2020”.

El portavoz de Compromís-MoVe, Paco Garcia Latorre y la edil de la coalición, Vallivana Murgui, se han reunido con la directiva de la Banda UDP Llíria- Camp de Túria-Serranos para hablar de los objetivos de futuro de esta agrupación musical de Llíria y de las peticiones que ha hecho la misma al ayuntamiento de Llíria para la firma de un nuevo convenio de colaboración para el periodo 2017-2020.

Según García, esta agrupación está realizando una gran labor social y musical en el municipio y fuera del mismo, ya que es la primera Banda de la Comunidad que se constituyó con gente mayor jubilada o pensionista ahora hace más de 25 años.

Desde Compromís-MoVe se apostó en esta legislatura por la mejora de los convenios de colaboración con las entidades musicales de la localidad, las cuales son todo un referente cultural, musical y educativo de la ciudad, tal y como ya se materializó en los convenios renovados de la Unión Musical y la Banda Primitiva el último año 2016.

En la reunión con la Junta directiva de la Banda se han tratado los puntos básicos para la redacción del nuevo acuerdo, que se basa en la recuperación de las ayudas recortadas al inicio de la crisis económica, el establecimiento de un calendario definido de actuaciones a lo largo de cada ejercicio, así como el establecimiento de nuevas cláusulas que ayuden a potenciar las actividades de la agrupación musical UDP.

Para García, la Banda UDP de Llíria-Camp de Túria-Serranos, está desarrollo, aparte de una gran labor social entre la gente mayor, una difusión del nombre de la ciudad y de su cultura musical, dado que en ella se reúnen músicos amateurs y profesionales, así como solistas de reconocido prestigio de las dos bandas de la localidad y otros municipios de las comarcas vecinas del Camp de Túria y de la Serrania.

Es tanto así, que este año las instituciones valencianas se han volcado en sus actuaciones, ofreciendo la Banda UDP su primer concierto en Las Cortes Valencianas para la festividad del 9 de Octubre y en conmemoración del “Día de la Gente Mayor” y otro concierto este principio de año en el Palau de la Generalitat, con motivo de las fiestas de Navidad y la campaña de “Palaus Oberts”.

Desde Compromís-MoVe se han recibido las demandas de la agrupación UDP para trasladarlas al próximo convenio y así poder ensanchar el vínculo de colaboración y trabajo conjunto que se viene desarrollo desde su constitución entre el ayuntamiento de Llíria y la Banda.