La diputada Provincial de Turisme, Pilar Moncho, ha acompanyat a les autoritats locals en la posada en funcionament d’este nou espai de cultura i turisme

Segons el Regidor de Turisme der Llíria, Paco Garcia Latorre, l’espai Turisme Llíria que hui s’ha obert al públic, és el lloc d’acollida del visitant i el centre d’interpretació del patrimoni de la Ciutat, on van a tindre cabuda activitats culturals com exposicions, ponències, taules redones, presentacions, etc.

Un exemple de l’ús cultural d’este espai és la exposició de la recreació de vestuari històric que va acompanyar als visitants quan entren a demanar informació o facen consultes en la nova oficina.

Per a Garcia, este lloc va ser un emblema per a que llirianes, llirians i visitants estiguen orgullosos de la gestió turística municipal, i per a que la ciutadania de Llíria i els turistes que ens visiten cada dia gaudisquen del patrimoni cultural, mediambiental i musical de Llíria amb diferents disciplines interpretatives professionals.

El delegat de Turisme de Llíria, ha agraït a la Diputada Provincial, Pilar Moncho, al Patronat Provincial de Turisme i a l’ajuda de la Generalitat Valenciana, a través de l’Agència Valenciana de Turisme, el finançament de 100 mil euros que ha ajudat a posar en valor este espai que va a ser el punt de referència en el desenvolupament turístic de la Ciutat.

Llíria abre la nueva Tourist-Info en los Mausoleos Romanos de la C/San Vicente

La diputada Provincial de Turismo, Pilar Moncho, ha acompañado a las autoridades locales en la puesta en funcionamiento de este nuevo espacio de cultura y turismo

Según el edil de Turismo de Llíria, Paco Garcia Latorre, el espacio Turismo Llíria que hoy se ha abierto al público, es el lugar de acogida del visitante y el centro de interpretación del patrimonio de la Ciudad, donde van a tener cabida actividades culturales como exposiciones, ponencias, mesas redondas, presentaciones, etc.

Un ejemplo del uso cultural de este espacio es la exposición de la recreación de vestuario histórico que acompañará a los visitantes cuando entran a pedir información o hagan consultas en la nueva oficina.

Para Garcia, este lugar serà un emblema para que la ciudadanía de Llíria y visitantes estén orgullosos de la gestión turística municipal, y para que los vecinos y los turistas que nos visitan cada día disfruten del patrimonio cultural, medioambiental y musical de la localidad con diferentes disciplinas interpretativas profesionales.

El delegado de Turismo de Llíria, ha agradecido a la Diputada Provincial, Pilar Moncho, al Patronato Provincial de Turismo y a la ayuda de la Generalitat Valenciana, a través de la Agencia Valenciana de Turismo, la financiación de 100 mil euros que ha servido para poner en valor este espacio que va a ser el punto de referencia en el desarrollo turístico de la Ciudad.