Llíria formarà part del Nou Pla d’Infraestructures Judicials 2018-2021

Garcia: “Nous equipaments, accessibilitat i seguretat són els nous elements que conformaran la nova cara de la justícia valenciana”

La Conselleria de Justícia ha presentat avui en el Palau de la Generalitat el nou Pla d’Infraestructures Judicials, on el Consell del Botànic invertirà més de 200 milions d’euros entre els anys 2018-2021.

200 milions aniran a sufragar la construcció de noves seus judicials i dur endavant la rehabilitació integral d’altres, mentre que per a millorar la seguretat i el manteniment de les seus judicials es destinaran 13 milions.

Nou Palau de Justícia a Llíria amb inversió 17 milions

El diputat Autonòmic de Compromís, Paco Garcia Latorre, que ha assistit a l’acte de presentació del nou Pla d’inversions en seus judicials, ha remarcat que finalment, el Partit Judicial de Llíria comptarà amb un Nou Palau de Justícia en Llíria, en uns terrenys de més de 2.000 m2 a la zona del Pla de l’Arc, junt als antics jutjats ubicats en la mateixa zona.

Segons Garcia, la inversió prevista per als nous jutjats de Llíria serà de 17 milions d’euros. Tenint que iniciar a partir d’ara la redacció dels projectes que han de sustentar la futura construcció dels mateixos.

Per al Diputat de Compromís, esta era una reivindicació que Compromís venia treballant des de l’inici de la legislatura, així com una reclamació del personal de justícia que actualment es veuen obligats a treballar en condicions prou deficients, amuntegats en dos seus judicials sense pràcticament espai.

Garcia felicita este nou Pla i espera que el seu compliment no es demore en el temps, ja que fa poc s’ha implantat el jutjat número 7 en Llíria, però, el Partit Judicial ja requereix del número 8, al que cal sumar-li altres serveis i espais, com a la nova Oficina d’atenció a les Víctimes del Delicte que la Conselleria de Justícia ha assignat a Llíria.

Llíria formará parte del Nuevo Plan de Infraestructuras Judiciales 2018-2021

Garcia: “Nuevos equipamientos, accesibilidad y seguridad son los nuevos elementos que conformarán la nueva cara de la justicia valenciana”

La Consellería de Justicia ha presentado hoy en el Palau de la Generalitat el nuevo Plan de Infraestructuras Judiciales, donde el Consell del Botánic invertirá más de 200 millones de euros entre los años 2018-2021.

200 millones irán a sufragar la construcción de nuevas sedes judiciales y llevar adelante la rehabilitación integral de otras, mientras que para mejorar la seguridad y el mantenimiento de las sedes judiciales se destinarán 13 millones.

Nuevo Palacio de Justicia en Llíria con inversión 17 millones

El diputado Autonómico de Compromís, Paco Garcia Latorre, que ha asistido al acto de presentación del nuevo Plan de inversiones en sedes judiciales, ha remarcado que finalmente, el Partido Judicial de Llíria contará con un Nuevo Palacio de Justicia en Llíria, en unos terrenos de más de 2.000 m2 a la zona del Pla de l’Arc, junto a los antiguos juzgados ubicados en la misma zona.

Según Garcia, la inversión prevista para los nuevos juzgados de Llíria será de 17 millones de euros. Teniendo que iniciar a partir de ahora la redacción de los proyectos que tienen que sustentar la futura construcción de los mismos.

Para el Diputado de Compromís, esta era una reivindicación que Compromís venía trabajando desde el inicio de la legislatura, así como una reclamación del personal de justicia que actualmente se ven obligados a trabajar en condiciones bastante deficientes, amontonados en dos sedes judiciales sin prácticamente espacio.

Garcia felicita este nuevo Plan y espera que su cumplimiento no se demore en el tiempo, ya que hace poco se ha implantado el juzgado número 7 en Llíria, pero, el Partido Judicial ya requiere del número 8, al que hay que sumarle otros servicios y espacios, como la nueva Oficina de atención a las Víctimas del Delito que la Consellería de Justicia ha asignado en Llíria.

Arxivat en: Camp de Túria, Comarcal, Compromís, Llíria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *