El Consell assumeix el 100% de les peticions d’ajudes a polígons en el Camp de Túria i Camp de Morvedre

Garcia: “El conseller d’*Economia Sostenible ha fet aquest anunci que servirà per revitalitzar i dinamitzar el teixit industrial d’aquestes Comarques amb una inversió de 5,7 milions entre 2018-19”

El conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, ha anunciat avui que l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) farà front al 100% de les ajudes destinades a les obres de millora i modernització dels polígons industrials del Camp de Túria i Camp de Morvedre, de manera que la Generalitat donarà cobertura i assumirà el cost de totes les actuacions que els municipis d’aquestes comarques de l’àrea metropolitana de València han sol·licitat al Govern del Botànic.

Per al Diputat Autonòmic de Compromís, Paco Garcia Latorre, està és una bona notícia, que respon a la nova política que està exercint el Consell del Botánic per donar resposta al sector empresarial i industrial.

Segons Garcia, la sintonia és total amb els ajuntaments i amb els empresaris, ja que s’han atès el 100% de les peticions realitzades pels municipis que posseeixen polígons industrials a la comarca i que s’han sumat a l’esforç inversor del Consell.

Aquestes iniciatives tenen com a objectiu el modernitzar les estructures industrials que existeixen a el País Valencià, així com dinamitzar econòmicament aquest sector perquè sigui una font de generació de noves ocupacions, generant una major atracció quant a serveis i infraestructures i  permetent la implantació de nous negocis.

Entre les principals actuacions que subvencionarà l’IVACE als polígons destaca la millora de zones verdes, l’habilitació de nous vials i nous accessos, la senyalització de trànsit i la identificació dels carrers així com la implantació d’un eco parc o la millora del subministrament d’aigua.

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, invertirà 5,7 milions d’euros per millorar i modernitzar els polígons industrials de les comarques del Camp de Túria i el Camp de Morvedre entre 2018-19.

El Consell asume el 100% de las peticiones de ayudas a polígonos en el Camp de Túria y Camp de Morvedre

Garcia: “El conseller d’Economia Sostenible ha hecho este anuncio que servirá para revitalizar y dinamizar el tejido industrial de esas Comarcas con una inversión de 5,7 millones entre 2018-19”

El conseller de Economía Sostenible, Rafa Climent, ha anunciado hoy que el Instituto Valenciano de la Competitividad Empresarial (Ivace) hará frente al 100% de las ayudas destinadas a las obras de mejora y modernización de los polígonos industriales del Camp de Túria y Camp de Morvedre, de manera que la Generalitat dará cobertura y asumirá el coste de todas las actuaciones que los municipios de estas comarcas del área metropolitana de Valencia han solicitado al Govern del Botànic.

Para el Diputado Autonómico de Compromís, Paco Garcia Latorre, está es una buena noticia, que responde a la nueva política que está ejerciendo el Consell del Botánic para dar respuesta al sector empresarial e industrial.

Según Garcia, la sintonía es total con los ayuntamientos y con los empresarios, ya que se han atendido el 100% de las peticiones realizadas por los municipios que poseen polígonos industriales en la comarca y que se han sumado al esfuerzo inversor del Consell.

Estas iniciativas tienen como objetivo el modernizar las estructuras industriales que existen en el País Valenciano, así como dinamizar económicamente este sector para que sea una fuente de generación de nuevos empleos, generando una mayor atracción en cuanto a servicios e infraestructuras y  permitiendo la implantación de nuevos negocios.

Entre las principales actuaciones que subvencionará el IVACE a los polígonos destaca la mejora de zonas verdes, la habilitación de nuevos viales y nuevos accesos, la señalización de tráfico y la identificación de las calles así como la implantación de un ecoparque o la mejora del suministro de agua.

La Conselleria de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo, invertirá 5,7 millones de euros para mejorar y modernizar los polígonos industriales de las comarcas del Camp de Túria y el Camp de Morvedre entre 2018-19.

 

Arxivat en: Camp de Túria, Comarcal, Compromís, Economia i Ocupació, Llíria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *