La Generalitat construirà i gestionarà un Centre de Dia a Llíria

La Secretària Autonòmica de Polítiques Inclusives, Elena Ferrando, s’ha reunit avui amb l’Equip de Govern de Llíria per concretar les fases per a la cessió de terrenys i posterior redacció de projectes i construcció d’un Centre de *Dia a la capital del Camp de Túria

A la reunió han assistit l’alcalde, Manuel Civera, la Regidor de Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui, el tinent alcalde i Diputat Autonòmic, Paco Garcia, així com altres membres de l’equip de Govern al costat de tècnics d’urbanisme i jurídics.

La proposta de Compromís-Move que Llíria devia tindre un Centre de dia ha estat atesa definitivament per la Generalitat. La ciutat comptarà amb un Centre de Dia en les instal·lacions del Prat, on l’ajuntament cedirà els terrenys perquè el Consell es faça càrrec, tant de la construcció i rehabilitació dels edificis existents, com de la gestió de la nova instal·lació.

Per a la Regidora de Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui, aquesta era una demanda prioritària de la localitat, ja que Llíria no compta amb un servei d’aquestes característiques en el municipi i ha estat una reivindicació històrica que el nostre Grup Municipal va fer seua al Programa Electoral, i ara, es va a donar compliment a la mateixa.

Per la seua banda, el Diputat Autonòmic i tinent alcalde, Paco Garcia, ha assenyalat que aquesta infraestructura serà a càrrec íntegrament de la Conselleria, la qual s’encarregarà, una vegada cedits els terrenys, de redactar el projecte constructiu i realitzar la gestió directa del servei amb el seu propi personal.

És una satisfacció que la Secretària Autonòmica anuncie la implantació d’aquest servei a Llíria, ja que ha estat un dels objectius que hem estat treballant des de l’inici de la legislatura, apunta Garcia.

Des del col·lectiu de Compromis-MoVe es felicita el treball realitzat pel Grup Municipal en coordinació amb el Consell del Botánic per poder portar a Llíria un servei tan demandat i que tanta falta feia en la localitat.

La Generalitat construirá y gestionará un Centro de Dia en Llíria

La Secretaria Autonómica de Políticas Inclusivas, Elena Ferrando, se ha reunido hoy con el Equipo de Gobierno de Llíria para concretar las fases para la cesión de terrenos y posterior redacción de proyectos y construcción de un Centro de Dia en la capital del Camp de Túria

A la reunión han asistido el alcalde, Manuel Civera, la Concejal de Políticas Inclusivas, Vallivana Murgui, el teniente alcalde y Diputado Autonómico, Paco Garcia, así como otros miembros del equipo de Gobierno junto a técnicos de urbanismo y jurídicos.

La propuesta de Compromís-Move de que Llíria debía de tener un Centro de día ha sido atendida definitivamente por la Generalitat. La ciudad contará con un Centro de Dia en las instalaciones del Prat, donde el ayuntamiento cederá los terrenos para que el Consell se haga cargo, tanto de la construcción y rehabilitación de los edificios existentes, como de la gestión de la nueva instalación.

Para la Concejal de Políticas Inclusivas, Vallivana Murgui, esta era una demanda prioritaria de la localidad, ya que Llíria no cuenta con un servicio de estas características en el municipio, y ha sido una reivindicación histórica que nuestro Grupo Municipal hizo suya en el Programa Electoral, y ahora, se va a dar cumplimiento a la misma.

Por su parte, el Diputado Autonómico y teniente alcalde, Paco Garcia, ha señalado que esta infraestructura correrá a cargo íntegramente de la Conselleria, la cual se encargará, una vez cedidos los terrenos, de redactar el proyecto constructivo y realizar la gestión directa del servicio con su propio personal.

Es una satisfacción que la Secretaria Autonómica anuncie la implantación de este servicio en Llíria, ya que ha sido uno de los objetivos que hemos estado trabajando desde el inicio de la legislatura, apunta Garcia.

Desde el colectivo de Compromis-MoVe se felicita el trabajo realizado por el Grupo Municipal en coordinación con el Consell del Botánic para poder llevar a Llíria un servicio tan demandado y que tanta falta hacía en la localidad.

Arxivat en: Camp de Túria, Compromís, Llíria, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *