SERVEF i Ajuntament de Llíria destinen més de 800 mil euros per contractar a 49 joves

García: “Signaran un contracte d’un any i estaran finançats a través dels programes EMPUJU i EMCUJU”

Segons el portaveu de Compromís-MoVe i tinent alcalde de Llíria, Paco García Latorre, un total de 49 joves menors de 30 anys treballaran a l’Ajuntament de Llíria durant un any a través dels programes d’ocupació del SERVEF, EMPUJU i EMCUJU, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Aquest pla, finançat amb fons europeus, autonòmics i locals, permetrà destinar en la localitat edetana més de 800.000 euros per a la contractació d’aquests joves aturats, tant graduats com uns altres amb una menor formació.

Una part d’ells, apunta el tinent alcalde, han iniciat avui la seua marxa en el consistori edetà. Els nous treballadors municipals desenvoluparan les seues funcions en diferents departaments municipals, principalment en tasques relacionats amb els seus estudis.

Per a García, la bona coordinació entre Generalitat i Ajuntament, ha propiciat que aquest any donem l’oportunitat d’incorporar-se al mercat laboral a gairebé mig centenar de joves. On, a part d’adquirir experiència en cadascuna de les seues especialitats, molts d’ells van a tenir l’oportunitat de trobar el seu primer lloc de treball.

Segons el portaveu de Compromís-Move, des que s’estan implantant aquestes polítiques actives d’ocupació directes per les administracions públiques, l’atur en la localitat de Llíria  ha descendit més del 20% en els dos últims anys. Una dada positiva que apuntala les propostes de Compromís-Move aprovades pel ple a través del Pla “Llíria Ocupa’t”, de seguir impulsat els plans d’ocupació locals, la col·laboració en estratègies laborals amb altres administracions,  establir línies d’ajuda per la empleabilitat entre les empreses i dinamitzar el sector industrial local.

SERVEF y Ayuntamiento de Llíria destinan más de 800 mil euros para contratar a 49 jóvenes

García: “Firmaran un contrato de un año y estarán financiados a través de los programas EMPUJU y EMCUJU”

Según el portavoz de Compromís-MoVe y teniente alcalde de Llíria, Paco García Latorre, un total de 49 jóvenes menores de 30 años trabajarán en el Ayuntamiento de Llíria durante un año a través de los programas de empleo del SERVEF, EMPUJU y EMCUJU, en el marco del Sistema Nacional de Garantía Juvenil.

Este plan, financiado con fondos europeos, autonómicos y locales, permitirá destinar en la localidad edetana más de 800.000 euros para la contratación de estos jóvenes desempleados, tanto graduados como otros con una menor formación.

Una parte de ellos, apunta el teniente alcalde, han iniciado hoy su andadura en el consistorio edetano. Los nuevos trabajadores municipales desarrollarán sus funciones en distintos departamentos municipales, principalmente en tareas relacionados con sus estudios.

Para García, la buena coordinación entre Generalitat y Ayuntamiento, ha propiciado que este año demos la oportunidad de incorporarse al mercado laboral a casi medio centenar de jóvenes. Donde, a parte de adquirir experiencia en cada una de sus especialidades, muchos de ellos van a tener la oportunidad de encontrar su primer puesto de trabajo.

Según el portavoz de Compromís-Move, desde que se están implantando estas políticas activas de empleo directas por las administraciones públicas, el paro en la localidad de Llíria  ha descendido más del 20% en los dos últimos años. Un dato positivo que apuntala las propuestas de Compromís-Move aprobadas por el pleno a través del Plan “Llíria Ocupa’t”, de seguir impulsado los planes de empleo locales, la colaboración en estrategias laborales con otras administraciones,  establecer líneas de ayuda para la empleabilidad entre las empresas y dinamizar el sector industrial local.

 

Arxivat en: Compromís, Economia i Ocupació, Llíria, Política Municipal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *