Llíria comptarà amb un centre de Dia i Residència per a persones amb Diversitat Funcional

Garcia: “El centre comptarà amb 60 places i es farà una inversió de prop de 2 milions d’euros”

Llíria dona el primer pas per comptar amb un nou recurs assistencial per a persones amb diversitat. La Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha materialitzat un acord amb l’ajuntament de Llíria per iniciar els tràmits adreçats a la construcció d’un Centre de Dia i Residencia per a persones amb diversitat funcional al Centre Cívic del Prat.

  

Segons el Diputat autonòmic de Compromís, Paco Garcia Latorre, el centre tindrà un cost aproximat a 2 milions d’euros (concretament de 1.354120 euros, que amb l’IVA i el benefici industrial de la licitació es situarà en 1.949.797 eruos).

Per a Garcia, amb la signatura d’este acord es dona compliment a una prioritat municipal i a una proposta política que Compromís-Move va recollir en el seu programa electoral, com era la de dotar al municipi amb un Centre de Dia i Residència per a persones amb diversitat funcional.

Este nou Centre completarà la cartera assistencial que des de la Conselleria de Polítiques Inclusives s’estan prestant a Llíria, on en els últims dos anys s’ha triplicat la plantilla de personal i les ajudes del Consell en matèria de benestar social, igualtat i dependència.

El nou centre de Diversitat funcional que la Conselleria s’ha compromès a fer en les instal·lacions del Centre Cívic el Prat, comptarà amb un total de 60 places i serà construït i gestionat directament per IVASS (Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitaria).

El Diputat i tinent d’alcalde de Llíria, ha volgut felicitar a tots els Llirians per esta reivindicació ciutadana i ha afirmat que, “des de les Corts, va a defensar que es convertisca en una realitat, no només pressupostàriament sinó que el 2019 es puguen licitar i si pot ser, iniciar les Obres de construcció”.

“Hui s’ha fet realitat esta reivindicació després de la reunió que tinguerem junt amb tota l’AMPA del centre ocupacional en la Vice Presidencia de la Generalitat. És un primer pas, i el resultat es sabrà a final de desembre quan s’aprove el pressupost de la Generalitat” ha manifestat Garcia.

Llíria contará con un centro de Día y Residencia para personas con Diversidad Funcional

García: “El centro contará con 60 plazas y se tendrá una inversión de cerca de 2 millones de euros”

Llíria da el primer paso para contar con un nuevo recurso asistencial para personas con diversidad. La Consellera de Igualdad y Políticas Inclusivas, Mónica Oltra, ha materializado un acuerdo con el ayuntamiento de Llíria para iniciar los trámites dirigidos a la construcción de un Centro de Día y Residencia para personas con diversidad funcional en el Centro Cívico del Prat.

Según el Diputado autonómico de Compromís, Paco Garcia Latorre, el centro tendrá un coste aproximado a 2 millones de euros (concretamente de 1.354120 euros, que con el IVA y el beneficio industrial de la licitación se situará en 1.949.797 eruos).

Para García, con la firma de este acuerdo se da cumplimiento a una prioridad municipal y a una propuesta política que Compromís-Move recogida en su programa electoral, como era la de dotar al municipio con un Centro de Día y Residencia para personas con diversidad funcional.

Este nuevo Centro completará la cartera asistencial que desde la Consellería de Políticas Inclusivas se están prestando en Llíria, donde en los últimos dos años se ha triplicado la plantilla de personal y las ayudas del Consell en materia de bienestar social, igualdad y dependencia.

El nuevo centro de Diversidad funcional que la Consellería se ha comprometido a implantar en las instalaciones del Centro Cívico el Prat, contará con un total de 60 plazas y será construido y gestionado directamente por IVASS (Instituto Valenciano de Atención Social-Sanitaria).

El Diputado y teniente de alcalde de Llíria, ha querido felicitar a toda la población de Llíria por esta reivindicación ciudadana y ha afirmado que, “desde las Cortes, va a defender que se convierta en una realidad, no sólo presupuestariamente, sino que el 2019 se puedan licitarse y si puede ser, iniciarse las Obras de construcción”.

“Hoy se ha hecho realidad esta reivindicación después de la reunión que tuvimos junto con toda el AMPA del centro ocupacional en la Vice Presidencia de la Generaliat. Es un primer paso, y el resultado se sabrá a final de diciembre cuando se apruebo el presupuesto de la Generalitat” ha manifestado García.

 

Arxivat en: Camp de Túria, Compromís, Llíria, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *