El polígon de Carrases ja compta amb autorització del Consell per ampliar la subestació elèctrica

García: “El treball conjunt realitzat amb el Consell del Botànic  per facilitar l’arribada del subministrament elèctric ha generat les condicions bàsiques per ser aquest polígon de Llíria un enclavament estratègic per implantar empreses i generar llocs de treball”

Després de diverses reunions mantingudes pel Grup Municipal de CompromísMove amb la Consellería d’Economia i Indústria, dirigida pel Conseller Rafael Climent, finalment s’ha autoritzat i ha donat llum verda a l’ampliació de la subestació elèctrica del polígon de Carrases de Llíria.

Aquesta ampliació comptarà amb una inversió de prop de 4 milions d’euros i permetrà disposar de 75 MVA de potència, mitjançant una transformació 66/20 kV, amb 18 eixides en mitja tensió, la qual cosa “resoldrà les necessitats de potència de la zona, associades principalment a la implantació de noves activitats industrials a les quals estan associades inversions i més d’1.000 llocs de treball”.

Segons el Diputat de Compromís i Tinent Alcalde de Llíria, Paco Garcia Latorre, “aquesta subestació no és solament per a les necessitats del municipi de Llíria, sinó que donarà servei a altres àrees industrials de Llíria, zones residencials i de la pròpia comarca del Camp de Túria”.

Des de la Conselleria recorden que la necessitat d’aquesta ampliació de potència en la subestació de Carrases es va fer més necessària després de la supressió de la Planificació Energètica pel llavors Ministeri d’Energia, en l’època més dura de la crisi econòmica, de la subestació de transport 220 kV “ST Vallbona”, prevista situar en el municipi, i les dificultats d’ampliació de les subestacions de Vilamarxant, L’Eliana, Camp Olivar i una altra situada a Llíria.

D’entre les actuacions industrials que seran proveïdes per esta nova subestació, destaca l’empresa Power Electronics, que concentrarà en la seua nova planta de Llíria la producció principal, així com noves fàbriques que ja han iniciat la seua implantació al nou Polígon de Carrases.

Per a García, el treball conjunt amb el Consell del Botànic ha estat clau per poder agilitzar els tràmits i fer possible l’activitat industrial d’aquelles empreses que generen nous jaciments d’ocupació sostenible, neta i de qualitat, així com generar les condicions bàsiques per ser aquest polígon de Llíria un enclavament estratègic per a altres noves empreses.

El polígono de Carrases ya cuenta con autorización del Consell para ampliar la subestación eléctrica

García: “El trabajo conjunto realizado con el Consell del Botánic  para facilitar la llegada del suministro eléctrico ha generado las condiciones básicas para ser este polígono de Llíria un enclave estratégico para implantar empresas y generar puestos de trabajo”

Tras diversas reuniones mantenidas por el Grupo Municipal de CompromísMove con la Consellería de Economía e Industria, dirigida por el Conseller Rafael Climent, finalmente se ha autorizado y ha dado luz verde a la ampliación de la subestación eléctrica del polígono de Carrases de Llíria.

Esta ampliación contará con una inversión de cerca de 4 millones de euros y permitirá disponer de 75 MVA de potencia, mediante una transformación 66/20 kV, con 18 salidas en media tensión, lo que “resolverá las necesidades de potencia de la zona, asociadas principalmente a la implantación de nuevas actividades industriales a las que están asociadas inversiones y más de 1.000 puestos de trabajo”.

Según el Diputado de Compromís y Teniente Alcalde de Llíria, Paco Garcia Latorre, “esta subestación no es solo para las necesidades del municipio de Llíria, sino que dará servicio a otras áreas industriales de Llíria, zonas residenciales y de la propia comarca del Camp de Túria”.

Desde la Conselleria recuerdan que la necesidad de esta ampliación de potencia en la subestación de Carrases se hizo más necesaria tras la supresión de la Planificación Energética por el entonces Ministerio de Energía, en la época más dura de la crisis económica, de la subestación de transporte 220 kV “ST Vallbona”, prevista ubicar en el municipio, y las dificultades de ampliación de las subestaciones de Vilamarxant, L’Eliana, Campo Olivar y otra ubicada en Llíria.

De entre las actuaciones industriales que serán abastecidas por esta nueva subestación, destaca la empresa Power Electronics, que concentrará en su nueva planta de Llíria la producción principal, así como nuevas fábricas que ya han iniciado su implantación en el nuevo Polígono de Carrases.

Para García, el trabajo conjunto con el Consell del Botànic ha sido clave para poder agilizar los trámites y hacer posible la actividad industrial de aquellas empresas que generan nuevos yacimientos de empleo sostenible, limpio y de calidad, así como generar las condiciones básicas para ser este polígono de Llíria un enclave estratégico para otras nuevas empresas.

 

Arxivat en: Camp de Túria, Compromís, Economia i Ocupació, Llíria, Política Municipal

Comentaris

  1. juan Manuel diu:

    Felicitaciones a las personas con acción y enamoradas del progreso local Edetano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *