FESTES MAJORS LLÍRIA 2018

SALUDA de Paco Garcia Latorre (Regido de Cultura, Patrimoni, Comerç i Turisme)

Llíria viu cada fi de l’estiu i principi de la tardor la seua tradicional Fira i Festes de Sant Miquel, unes dates de re encontre i plenes d’activitats culturals, musicalS, esportives i religioses, on els veïns de Llíria mostrem el millor que tenim i on la Ciutat es posa de gala per ser l’epicentre de la comarca del Camp de Túria, amb tot un seguit d’actes que per compartir en un gran clima de germanor.

Este 2018 estem commemorant Llíria, Ciutat de Meravelles, un projecte cultural i turístic on hem apostat per projectar el municipi i crear nous productes que facen de la nostra localitat un referent per a ciutadans i visitants.

El patrimoni cultural i l’activació d’un ampla Agenda Cultural, han fet que Llíria torne a situar-se en el marc d’una ciutat referencial dins la programació artística, teatral, escènica, musical i de promoció dels valors culturals que tenim com a poble valencià.

La celebració de cinc grans festivals com l’IberLlíria, Històries nocturnes, LLUM Festival, IberoFest i Desenjazz, on es combina la gastronomia, la història, la música i els personatges, han fet de pol d’atracció de milers i milers de visitants que han gaudit d’una Llíria plena d’emocions i experiències úniques. Així com la programació de “Llíria Escènica”, que ompli de color i atracció dels nits edetanes de l’estiu.

La dinamització comercial i turística també s’ha ampliat a èpoques de l’any on fins ara la Ciutat no tenia cap atractiu de cara a la gent jove, com ara durant les festivitats de Setmana Santa, Pasqua i Sant Vicent, on per primera volta hem gaudit de la “Fira de Primavera”, lloc de referencia de joves i grans, que han gaudit de tot una sèrie d’activitats. Al igual que la Fira Agroalimentaria “A Mós Redó” que enguany compleix quasi 2 dècades dedicada a la promoció dels productes locals i artesanals que els nostres professionals i comerciants sabem fer millor que ningú.

Però també tenim vocació de projecció internacional. Llíria prepara des de la regidoria de Turisme un nou projecte patrimonial, la de passar a ser “Ciutat Creativa de la UNESCO”, en la modalitat de “Música”. Un projecte emocionant i vibrant en el que s’han bolcat professionals i tot el mon de la música de la localitat, creant un consell assessor que en els pròxims mesos es dedicarà a preparar una candidatura guanyadora d’este reconeixement mundial.

El canvi no para, nous programes, noves iniciatives i noves inversions en el patrimoni local seran el full de ruta que seguirà esta regidoria de Cultura, Patrimoni, Comerç, per tal de situar a Llíria a la capdavantera. Tenim un gran potencial que hem d’explorar i explotar, ja que pot ser una font de riquesa i nous jaciments de treball a la localitat.

Des d’ací, vos convide a participar activament en les activitats i actes que, des de l’ajuntament hem preparat per a esta Fira i Festes de sant Miquel 2018, on podreu gaudir junts a familiars i amics, d’eixe gran i valuós patrimoni cultural, musical i medi ambiental que Llíria ofereix al mon sencer.

En nom de tot el grup Municipal de ComrpomísMoVe, rep una salutació ben cordial i que passes unes Bones festes!!

👉Et convidem a que participes i gaudisques de les activitats que hem enllestit des de l’ajuntament de #Llíria.

👉Clica i consulta PROGRAMA FESTES https://bit.ly/2x60oo9

Cultura, Patrimoni Històric, Música, Comerç i Oci

📰  Clica per vore VIDEO PROMOCIONAL FIRA I FESTES 2018 https://youtu.be/0w54BX_i7Tg

 

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *