El Pressupost de la GVA per a 2019 ja contempla el Nou Palau de Justícia de Llíria

Garcia: “Amb un pressupost total de 17 milions d’euros, la nova seu judicial del Camp de Túria i Serrans comença a ser una realitat”

El Diputat autonòmic de Compromís, Paco Garcia Latorre, anuncia que el projecte de Pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 2019 contempla per primera volta en l’apartat d’inversions, la construccio del Nou Palau de Justícia de Llíria.

Segons apunta Garcia, l’ajuntament de Llíria va cedir fa poc de temps una parcel·la de 2.050 m2 en el Pla de l’Arc que servirá per albergar les noves infraestructures judicials que donaran servei a les poblacions del Camp de Túria i de la Serrania.

El nou Palau te una previsió inicial per albergar vuit jutjats, el Registre Civil, Deganat i dependències per a les Forces i Cossos de Seguretat.  Un edifici modern concebut també perquè els col·lectius professionals, com a advocats i procuradors, disposen de les seues pròpies dependències per a desenvolupar la seua activitat amb major facilitat.

Per al parlamentari autonòmic, esta dotació en els comptes de 2019 suposa un pas endavant en la consecució d’un objectiu de Compromís i del Govern del Botànic de cara a la millora de les infraestructures judicials en estes comarques de l’interior.

Pla d’infraestructures judicials per a la Comunitat Valenciana

La nova seu judicial, amb una inversió de 17 milions d’euros s’inclou dins de les obres del Pla d’infraestructures Judicials per a la Comunitat Valenciana que la Conselleria va fer públic abans de l’estiu.

Aquest pla invertirà un total de 200 milions d’euros en la construcció de noves seus judicials a Alacant, Gandia (jutjat i fiscalia), Torrent, la Vila Joiosa, Mislata, Orihuela, Sueca, Alzira, Llíria i Xàtiva, així com la rehabilitació integral de les seus del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana i dels jutjats de Benalua a Alacant, Ontinyent, Nules, Vinaròs i Torrevieja. A més, inclourà la millora de la seguretat i el manteniment dels edificis.

El Presupuesto de la GVA para 2019 ya contempla el Nuevo Palacio de Justicia de Llíria

García: “Con un presupuesto total de 17 millones de euros, la nueva sede judicial del Camp de Túria y Serranos empieza a ser una realidad”

El Diputado autonómico de Compromís, Paco Garcia Latorre, anuncia que el proyecto de Presupuestos de la Generalitat Valenciana para 2019 contempla por primera vez en el apartado de inversiones, la construcción del Nuevo Palacio de Justicia en Llíria.

Según apunta García, el ayuntamiento de Llíria cedió hace poco de tiempo una parcela de 2.050 m2 en el Pla de l’Arc que servirá para albergar las nuevas infraestructuras judiciales que darán servicio a las poblaciones del Camp de Túria y de la Serrania.

El nuevo Palacio tiene una previsión inicial para albergar ocho juzgados, el Registro Civil, Decanato y dependencias para las Fuerzas y Cuerpos de Seguridad.  Un edificio moderno concebido también para que los colectivos profesionales, como abogados y procuradores, dispongan de sus propias dependencias para desarrollar su actividad con mayor facilidad.

Para el parlamentario autonómico, esta dotación en las cuentas de 2019 supone un paso hacia adelante en la consecución de un objetivo de Compromís y del Gobierno del Botánic de cara a la mejora de las infraestructuras judiciales en estas comarcas del interior.

Pla de infraestructuras judiciales para la Comunidad Valenciana

La nueva sede judicial, con una inversión de 17 millones de euros se incluye dentro de las obras del Plan de infraestructuras Judiciales para la Comunidad Valenciana que la Consellería hizo público antes del verano.

Este plan invertirá un total de 200 millones de euros en la construcción de nuevas sedes judiciales en Alicante, Gandia (juzgado y fiscalía), Torrente, la Vila Joiosa, Mislata, Orihuela, Sueca, Alzira, Llíria y Xàtiva, así como la rehabilitación integral de las sedes del Tribunal Superior de Justicia de la Comunidad Valenciana y de los juzgados de Benalua en Alicante, Ontinyent, Nules, Vinaròs y Torrevieja. Además, incluirá la mejora de la seguridad y el mantenimiento de los edificios.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *