Els usuaris de les Línies d’autobús 145 i 245 ja compten amb Bono 10

Garcia: “La proposta de Compromís s’ha materialitzat aquest mes de novembre i ja es poden adquirir els títols i targetes amb un preu de 23,5 euros”

Els usuaris de la Línia 145 de València-Llíria-Xestalgar, la qual dóna servei al Camp de Túria i Els Serrans, ja disposen des d’aquest mes de novembre del Bono 10 de transport metropolità. Una reivindicació i proposta que Compromís va plantejar fa més d’un any a la Direcció General de Transports de la Generalitat.

Segons el Diputat autonòmic de Compromís, Paco Garcia Latorre, la proposta per implantar aquest Bo 10 es va fer a la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori quan va traure a licitació el Pla de reestructuració, racionalització i modernització de les concessions de servei públic de transport de viatgers per carreteres per a les províncies de València i Castelló

Garcia va defensar que aquesta tarificació anava a fer molt més atractiu aquest mitjà de transport i que ho aproximaria a altres línies i serveis que es presten en el Cap i Casal i a l’àrea Metropolitana de València. De fet, molts usuaris d’aquestes línies d’autobús ho venien demanant, ja que en altres usos de transport estava implantat i donant bons resultats.

A partir d’ara, els usuaris poden adquirir aquest Bo 10 en els estancs a un preu de 23,5 euros per cada 10 viatges, més 3 euros en la primera adquisició de la targeta. Aquest títol serà vàlid per als serveis de la Línia 145 Llíria-València, en el Transport Urbà de Llíria, en la Línia 245 Xestalgar-València i en els trajectes Llíria-València i València-Llíria.

Per a Garcia, aquesta és una nova mostra dels compromisos complerts  pel Govern del Botánic en esta legislatura. Quedant pendent la implantació del nou Pla concesional i la prolongació de la línia 145 fins a l’hospital de Llíria, extrems que ja té contemplats la Direcció general de Transports.

NOTA RELACIONADA: http://lliria.compromis.net/2017/05/15/compromis-demana-implantar-el-bo-10-en-el-servei-de-bus/

Los usuarios de las Líneas de autobús 145 y 245 ya cuentan con Bono 10

Garcia: “La propuesta de Compromís se ha materializado este mes de noviembre y ya se pueden adquirir los títulos y tarjetas con un precio de 23,5 euros”

Los usuarios de la Línea 145 de Valencia-Llíria-Gestalgar, la cual da servicio al Camp de Túria y Los Serranos, ya disponen desde este mes de noviembre del Bono 10 de transporte metropolitano. Una reivindicación y propuesta que Compromís planteó  hace más de un año a la Dirección General de Transportes de la Generalitat.

Según el Diputado autonómico de Compromís, Paco Garcia Latorre, la propuesta para implantar este Bono 10 se hizo a la Conselleria de Vivienda, Obras Públicas y Vertebración del Territorio cuando sacó a licitación el Plan de reestructuración, racionalización y modernización de las concesiones de servicio público de transporte de viajeros por carreteras para las provincias de Valencia y Castelló

Garcia defendió que esta tarificación iba a hacer mucho más atractivo este medio de transporte y que lo aproximaría a otras líneas y servicios que se prestan en el Cap y Casal y en el área Metropolitana de Valencia. De hecho, muchos usuarios de estas líneas de autobús lo venían pidiendo, ya que en otros usos de transporte estaba implantado y dando buenos resultados.

A partir de ahora, los usuarios pueden adquirir este Bono 10 en los estancos a un precio de 23,5 euros por cada 10 viajes, más 3 euros de en la primera adquisición de la tarjeta. Este título será válido para los servicios de la Línea 145 Llíria-Valencia, en el Transporte Urbano de Llíria, en la Línea 245 Gestalgar-Valencia y en los trayectos Llíria-Valencia y Valencia-Llíria.

Para Garcia, esta es una nueva muestra de los compromisos cumplidos  por el Govern del Botánic en esta legislatura. Quedando pendiente la implantación del nuevo Plan concesional y la prolongación de la línea 145 hasta el hospital de Llíria, extremos que ya tiene contemplados la Dirección General de Transportes.

Arxivat en: Camp de Túria, Llíria, Política Municipal, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *