CompromísMoVe defensa el comerç local de proximitat

Garcia: “València està saturada de grans superfícies que destrueixen més treball que creen, a part de desmantellar el comerç local i buidant els carrers i places de vida”

En el darrer ple de Llíria es va veure com la Coalició CompromísMoVe presentava una proposta per rebutjar el mega projecte de Intu Mediterraneo, una proposta que sols beneficia a les grans fortunes i pot deixar en la ruïna al xicotet i mitjà comerç de l’àrea metropolitana de València, on es troba el comerç de Llíria.

El portaveu de la Coalició i Diputat autonòmic, Paco Garcia Latorre, va denunciar les nefastes conseqüències que suposaria implantar este mega centre a l’entrada de valència, junt l’autovia CV-35, on a part de les afeccions mediambientals que suposaria la construcció del mateix, les d’accessibilitat i econòmiques, es destruiria el teixit comercial dels pobles i ciutats que envolten l’àrea metropolitana de València.

Garcia va explicar que este mega centre no és necessari, ja que València es la província més saturada de superfícies comercials de tot l’Estat. A més, la balança de creació de llocs de treball pot ser negativa, ja que els xicotets i mitjans comerços creen llocs estables i de qualitat, tant directes com indirectes, a més de ser de més qualitat que els treballs basura i esclavistes de les grans superfícies.

El Diputat i portaveu de CompromísMoVe va apuntar que, el comerç de proximitat dona vida als pobles i ciutats, amb botigues que omplin de vida els carrers i que estan implicats en l’activitat cultural, festiva i social, invertint i consumint en la pròpia localitat, mentre que les grans superfícies sols venen a fer caixa i després els capitals van a parar a l’estranger.

Finalment, la proposta presentada al ple per rebutjar el mega centre comercial de IntuMediterraneo sols va rebre el suport de CompromísMoVe, mentre el bipartidisme de PP i PSOE es van situar al costat de les grans superfícies votant en contra.

CompromísMoVe defiende el comercio local de proximidad

Garcia: “València está saturada de grandes superficies que destruyen más empleo que generan, aparte de desmantelar el comercio local y vaciando las calles y plazas de vida”

En el último pleno de Llíria se vio como la Coalición CompromísMoVe presentaba una propuesta para rechazar el mega proyecto de IntuMediterraneo, una propuesta que sólo beneficia a las grandes fortunas y puede dejar en la banca rotas al pequeño y mediano comercio del área metropolitana de Valencia, donde se encuentra el comercio de Llíria.

El portavoz de la Coalición y Diputado autonómico, Paco Garcia Latorre, denunció las nefastas consecuencias que supondría implantar este mega centro a la entrada de valencia, junto la autovía CV-35, donde aparte de las afecciones medioambientales que supondría la construcción del mismo, las de accesibilidad y económicas, se destruiría el tejido comercial de los pueblos y ciudades que rodean el área metropolitana de Valencia.

Garcia explicó que este mega centro no es necesario, puesto que Valencia es la provincia más saturada de superficies comerciales de todo el Estado. Además, la balanza de creación de puestos de trabajo puede ser negativa, ya que los pequeños y medianos comercios crean puestos estables y de calidad, tanto directos como indirectos, además de ser de más calidad que los trabajos basura y esclavistas de las grandes superficies.

El Diputado y portavoz de CompromísMoVe apuntó que, el comercio de proximidad da vida a los pueblos y ciudades, con tiendas que llenen de vida las calles y que están implicados en la actividad cultural, festiva y social, invirtiendo y consumiendo en la propia localidad, mientras que las grandes superficies sólo venden a hacer caja y después los capitales van a parar en el extranjero.

Finalmente, la propuesta presentada al pleno para rechazar el mega centro comercial de IntuMediterraneo sólo recibió el apoyo de CompromísMoVe, mientras el bipartidismo de PP y PSOE se situaron junto a las grandes superficies votando en contra.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *