El Pressupost de la GVA de 2019 ja preveu la Residència i Centre de Dia a Llíria

Garcia: “La Ciutat de Llíria en col·laboració amb la Generalitat Valenciana ja han començat a donar el passos per construir este nou centre assistencial per a persones en diversitat funcional”

Segons el diputat autonòmic de Compromís i tinent alcalde de Llíria, Paco Garcia Latorre, l’àrea de Polítiques Inclusives de la Generalitat com de l’Ajuntament de Llíria, estan donant els primers passos per poder fer realitat una demanda històrica de la coalició i dels usuaris del Centre Ocupacional, poder tindre un Centre de Dia i una Residència per a persones en diversitat funcional.

Garcia senyala que, l’Ajuntament aprovava el darrer mes de setembre la cessió a la Generalitat d’una parcel·la municipal que forma part del complex cívic d’El Prat per poder dur endavant el projecte. Ara, la Generalitat Valenciana compleix amb el compromís de dotar d’una partida pressupostaria a través de l’IVASS per fer front a les obres de construcció i rehabilitació d’este espai.

El cost previst per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per poder materialitzar les obres és d’uns 2 milions d’euros (1,3 milions de PEM que amb despeses generals, benefici industrial més IVA sumarà prop de 2 milions). El projecte contemplarà la construcció d’un edifici que albergarà tant el Centre de Dia com un servei d’atenció residencial. Un centre que serà públic i de gestió pública a través de l’Institut Valencià d’Atenció Social Sanitària (IVASS).

El Consell ha previst en els pressupostos de 2019 per a la  construcció, reforma i equipament dels centres dependents de l’Institut Valencià d’Atenció Social-Sociosanitària (IVASS) i finançament de les operacions de capital de l’Institut, prop de 6,7 milions d’euros. En part dels quals es finançarà el Centre de Llíria.

Per a Garcia, amb la dotació pressupostària es dona compliment a una prioritat municipal i a una proposta política que Compromís-Move va recollir en el seu programa electoral, com era la de dotar al municipi amb un Centre de Dia i Residència per a persones amb diversitat funcional.

El Presupuesto de la GVA de 2019 ya prevé la Residencia y Centro de Día en Llíria

Garcia: “La Ciutat de Llíria en colaboración con la Generalitat Valenciana ya han empezado a dar el pasos para construir este nuevo centro asistencial para personas con diversidad funcional”

Según el diputado autonómico de Compromís y teniente alcalde de Llíria, Paco Garcia Latorre, el área de Políticas Inclusivas de la Generalitat cómo del Ayuntamiento de Llíria, están dando los primeros pasos para poder hacer realidad una demanda histórica de la coalición y de los usuarios del Centro Ocupacional, poder tener un Centro de Día y una Residencia para personas con diversidad funcional.

García señala que, el Ayuntamiento aprobaba el último mes de septiembre la cesión a la Generalitat de una parcela municipal que forma parte del complejo cívico de El Prat para poder llevar adelante el proyecto. Ahora, la Generalitat Valenciana cumple con el compromiso de dotar de una partida presupuestaría a través del IVASS para hacer frente a las obras de construcción y rehabilitación de este espacio.

El coste previsto por la Consellería de Igualdad y Políticas Inclusivas para poder materializar las obras es de unos 2 millones de euros (1,3 millones de PEM que con gastos generales, beneficio industrial más IVA sumará cerca de 2 millones). El proyecto contemplará la construcción de un edificio que albergará tanto el Centro de Día como un servicio de atención residencial. Un centro que será público y de gestión pública a través del Instituto Valenciano de Atención Social Sanitaria (IVASS).

El Consell ha previsto en los presupuestos de 2019 para la construcción,  reforma y equipamiento de los centros dependientes del Instituto Valenciano de Atención Social-Sociosanitaria (IVASS) y financiación de las operaciones de capital del Instituto, cerca de 6,7 millones de euros. En parte de los cuales se financiará el Centro de Llíria.

Para García, con la dotación presupuestaria se da cumplimiento a una prioridad municipal y a una propuesta política que Compromís-Move recogió en su programa electoral, como era la de dotar al municipio con un Centro de Día y Residencia para personas con diversidad funcional.

Arxivat en: Camp de Túria, Comarcal, Llíria, Política Municipal, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *