Les polítiques industrials de Compromís en el Govern de la Generalitat donen un impuls al polígon de Carrases

Segons el Diputat i tinent d’Alcalde de Llíria per Compromís, Paco Garcia Latorre, les iniciatives industrials impulsades pel Govern del Botànic estan afavorint els interessos de la Ciutat de Llíria. En una sola legislatura ja són 4 grans empreses les que s’ha triat Carrases per a implantar els seus negocis: Power Electronics, Pintures Montó,  AOM i ara Conforama.

L’empresa Conforama s’instal·larà definitivament a Llíria, després d’haver valorat les diferents opcions que ha estat estudiant durant mesos a la província de València. L’empresa francesa construirà un centre logístic de 60.000 metres quadrats, més altres 1.000 per a un edifici administratiu, en una parcel·la de 80.000 metres quadrats del Polígon de Carrasses.

Per a García, el Polígon de Carrases va ser una aposta de futur que la nostra Coalició va programar en el PGOU de Llíria fa ara més de 15 anys, sent en aquests moments quan s’estan materialitzant els fruits d’una gestió raonable i amb vista a la generació d’ocupació i dinamització econòmica del municipi.

El Diputat de Compromís apunta que al costat d’aquestes empreses vindran unes altres, ja que el Consell ha situat el Polígon de Carrases de la capital edetana com a objectiu prioritari dins de l’oferta industrial que la Comunitat està impulsant a nivell internacional.

El poder desenvolupar un teixit industrial potent, així com posar en valor els sòls industrials que municipis com el de Llíria havien previst per a desenvolupaments futurs, ha estat uns eixos de treball que la Conselleria d’Economia Sostenible ha sabut concretar i que actualment estan sent veritables motors de generació d’ocupació, apunta García.

Conforama implantará en Llíria un Centro Logístico

Las políticas industriales de Compromís en el Govern de la Generalitat dan un impulso al polígono de Carrases

Según el Diputado y teniente de Alcalde de Llíria por Compromís, Paco Garcia Latorre, las iniciativas industriales impulsadas por el Govern del Botànic están favoreciendo los intereses de la Ciudad de Llíria. En una sola legislatura ya son 4 grandes empresas las que se ha escogido Carrases para implantar sus negocios: Power Electronics, Pinturas Montó, AOM y ahora Conforama.

La empresa Conforama se instalará definitivamente en Llíria, tras haber valorado las diferentes opciones que ha estado estudiando durante meses en la provincia de Valencia. La empresa francesa construirá un centro logístico de 60.000 metros cuadrados, más otros 1.000 para un edificio administrativo, en una parcela de 80.000 metros cuadrados del Polígono de Carrasses.

Para García, el Polígono de Carrases fue una apuesta de futuro que nuestra Coalición programó en el PGOU de Llíria hace ahora más de 15 años, siendo en estos momentos cuando se están materializando los frutos de una gestión razonable y con vista a la generación de empleo y dinamización económica del municipio.

El Diputado de Compromís apunta que junto a estas empresas vendrán otras, ya que el Consell ha situado el Polígono de Carrases de la capital edetana como objetivo prioritario dentro de la oferta industrial que la Comunitat está impulsando a nivel internacional.

El poder desarrollar un tejido industrial potente, así como poner en valor los suelos industriales que municipios como el de Llíria habían previsto para desarrollos futuros, ha sido unos ejes de trabajo que la Conselleria de Economia Sostenible ha sabido concretar y que actualmente eestan siendo verdaderos motores de generación de empleo, apunta García.