L’entitat ha volgut destacar la gran quantitat de ciutadans de Llíria amb estudis musicals

El secretari autonòmic de Turisme Comunitat Valenciana, Francesc Colomer, s’ha reunit amb el regidor de Cultura de Llíria, Paco García, per a conèixer la candidatura d’esta localitat per a formar part de la Xarxa de Ciutats Creatives de la Unesco en la categoria de ‘Música’. A la reunió també han assistit la directora de l’equip redactor de la candidatura, la professora de la Universitat Politècnica de València María José Viñals, i el tècnic municipal de Turisme, Vicente Sesé.

Colomer ha mostrat el suport de Turisme Comunitat Valenciana a esta candidatura per a aconseguir que “la identitat musical d’esta ciutat i les seues gents obtinga el reconeixement internacional que mereix, una declaració, a més, que contribuiria a potenciar la Comunitat Valenciana com a destinació de turisme musical”.

El secretari autonòmic ha destacat “el gran treball que està realitzant Llíria per a potenciar la música com a atractiu turístic, una labor que donem suport des de Turisme sota la nostra marca Mediterranew Musix”.

Francesc Colomer ha subratllat a més l’alt percentatge dels ciutadans de Llíria amb estudis musicals i el valor dinamitzador que la música té en l’economia local.

El suport de Turisme Comunitat Valenciana se suma al recolzament de la Conselleria de Cultura i al de Les Corts, que va aprovar per unanimitat la declaració de Llíria com “Ciutat Valenciana de la Música”, una denominació que servix per a reforçar el suport que ja ha rebut la candidatura de Llíria a Ciutat Creativa de la Unesco.