El Conseller d’Economia estarà demà divendres a la localitat de Llíria per comprovar la evolució de les obres de construcció de la nova subestació del Polígon Industrial de Carrases

Des de la Conselleria d’Economia s’han fet diverses gestions esta legislatura per que la nova subestació de Llíria fora una realitat i poguera donar subministrament tant a la zona industrial de Carrases com a la zona sanitària de l’hospital de Llíria i les zones urbanes de les urbanitzacions de localitat.

Per al diputat de Compromís i portaveu local de CompromísMoVe, Paco Garcia Latorre, esta nova infraestructura era vital per a la ciutat de Llíria i per al futur desenvolupament industrial i residencial de la Comarca, ja que durant quasi una dècada s’han estat cercant diverses solucions, però cap d’elles havia arribat a bon port. Ha sigut en esta nova legislatura quan el Govern del Botànic ha desenvolupat una sèrie de contactes amb l’empresa subministradora per a que esta nova subestació poguera rebre les autoritzacions necessàries i començaren les obres de construcció.

En este sentit, Garcia apunta que la Conselleria que dirigeix Climent ha estat clau en la definició de la solució definitiva, i es per això, que demà el propi Conseller vindrà a Llíria, per comprovar en primera persona en quin estat es troben les obres de construcció d’este nou servei.

El diputat autonòmic de Compromís ha destacat les grans contribucions que el departament de Climent ha fet a la Comarca i més concretament a la Ciutat de Llíria, amb les fortes inversions i accions fetes en comerç, Plans d’Ocupació, Taller d’Ocupació i Formació, impuls dels polígons industrials per a fer efectiva la re industrialització valenciana a través de l’IVACE, i la captació de noves multinacionals com les que han aterrat a la localitat de Llíria en el Polígon de Carrases (Power Elctronics, Moltó, Conforama o AOM). Així com d’altres que en breu també s’instal·laran a la Capital del Camp de Túria.

Climent visita las nuevas infraestructuras eléctricas de Carrases

El Conseller de Economía estará mañana viernes a la localidad de Llíria para comprobar la evolución de las obras de construcción de la nueva subestación del Polígono Industrial de Carrases

Desde la Consellería de Economía se han hecho varias gestiones esta legislatura para que la nueva subestación de Llíria fuera una realidad y pudiera dar suministro tanto a la zona industrial de Carrases como la zona sanitaria del hospital de Llíria y las zonas urbanas de las urbanizaciones de localidad.

Para el diputado de Compromís y portavoz local de CompromísMoVe, Paco Garcia Latorre, esta nueva infraestructura era vital para la ciudad de Llíria y para el futuro desarrollo industrial y residencial de la Comarca, dado que durante casi una década se han estado buscando varias soluciones, pero ninguna de ellas había llegado a buen puerto. Ha sido en esta nueva legislatura cuando el Govern del Botànic ha desarrollado una serie de contactos con la empresa suministradora para que esta nueva subestación pudiera recibir las autorizaciones necesarias y empezaran las obras de construcción.

En este sentido, Garcia apunta que la Conselleria que dirige Climent ha sido clave en la definición de la solución definitiva, y es por ello, que mañana el propio Conseller vendrá a Llíria, para comprobar en primera persona en qué estado se encuentran las obras de construcción de este nuevo servicio.

El diputado autonómico de Compromís ha destacado las grandes contribuciones que el departamento de Climent ha hecho en la Comarca y más concretamente en la Ciudad de Llíria, con las fuertes inversiones y acciones hechas en comercio, Planes de empleo, Talleres de empleo y Formación, impulso de los polígonos industriales para hacer efectiva la re industrialización valenciana a través de la IVACE, y la captación de nuevas multinacionales como las que han aterrizado a la localidad de Llíria en el Polígono de Carrases (Power Elctronics, Moltó, Conforama o AOM). Así como otras que en breve también se instalarán en la Capital del Camp de Túria.