Garcia: “La mobilitat intercomarcal ha millorat amb el Govern del Botànic”

El diputat autonòmic de Compromís, Paco García Latorre, ha anunciat que, la Conselleria de Territori, Habitatge i Obres Públiques obrirà una nova línia d’autobusos que permetrà connectar localitats que fins ara romanien incomunicades com Riba-roja de Túria, Benaguasil, Vilamarxant i Llíria després de 30 anys d’espera i que suposarà una millora substancial per als ciutadans de totes aquestes localitats de la comarca.

Aquesta línia CV103 comptarà amb un total de 31 serveis d’anada i tornada de dilluns a divendres, altres 8 d’anada i tornada els dissabtes i, finalment, 7 serveis els diumenges i els festius, amb els quals la demanda dels usuaris quedarà plenament satisfeta, amb freqüències de mitja hora els dies laborals i plenament sincronitzats amb les eixides i arribades del metro de l’estació de Riba-roja.

Amb aquesta mesura, apunta Garcia, els veïns d’aquestes localitats del Camp de Túria podran accedir a serveis públics com els jutjats, l’Agència Tributària o el Registre de la Propietat situats a Llíria o Benaguasil .

BUS NOCTURNO Y AL HOSPITAL

Igualment, s’implantarà la Línia L-10N, que oferirà un servei nocturn durant els caps de setmana entre València i Llíria fins a les 5 de la matinada, combinant-se amb la Línia 2 de Metro València. Així com millorant les connexions amb l’hospital comarcal o el nou polígon industrial de Carrases.

El diputat de Compromís ha destacat el gran treball que el Consell del Botànic està impulsant a la comarca per a millorar la comunicació interna, donant resposta a les demandes i reivindicacions ciutadanes de les últimes dècades, interconnectant localitats i serveis públics.

La GVA dota de nueva línea de autobus entre Riba-roja y Llíria

Garcia: ”La movilidad intercomarcal ha mejorado con el Govern del Botànic”

El diputado autonómico de Compromis, Paco García Latorre, ha anunciado que, la Conselleria de Territorio, Vivienda y Obras Públicas abrirá una nueva línea de autobuses que permitirá conectar localidades que hasta ahora permanecían incomunicadas como Riba-roja de Túria, Benaguasil, Vilamarxant y Llíria tras 30 años de espera y que supondrá una mejora sustancial para los ciudadanos de todas estas localidades de la comarca.

Esta línea CV103 contará con un total de 31 servicios de ida y vuelta de lunes a viernes, otros 8 de ida y vuelta los sábados y, por último, 7 servicios los domingos y los festivos, con los que la demanda de los usuarios quedará plenamente satisfecha, con frecuencias de media hora los días laborales y plenamente sincronizados con las salidas y llegadas del metro de la estación de Riba-roja.

Con esta medida, apunta Garcia, los vecinos de estas localidades del Camp de Túria podrán acceder a servicios públicos como los juzgados, la Agencia Tributaria o el Registro de la Propiedad ubicados en Llíria o Benaguasil .

BUS NOCTURN I A L’HOPITAL

Igualmente, se implantará la Línea L-10N, que ofrecerá un servicio nocturno durante los fines de semana entre Valencia y Llíria hasta las 5 de la madrugada, combinándose con la Línea 2 de Metro Valencia. Así como mejorando las conexiones con el hospital comarcal o el nuevo polígono industrial de Carrases.

El diputado de Compromís ha destacado el gran trabajo que el Consell del Botànic està impulsando en la comarca para mejorar la comunicación interna, dando respuesta a las demandas y reivindicaciones ciudadanas de las últimas décadas, interconectando localidades y servicios públicos.