Per primera vegada en la història de la nostra ciutat, el passat 26 de maig els llirians i llirianes van decidir donar-li continuïtat a un govern progressista i d’aquesta manera enllestir la transformació que necessita el nostre municipi de manera urgent.

Des de la generositat, l’experiència apresa a l’anterior legislatura i la vocació de servei públic, les persones sotasignats ens comprometen a dotar a Llíria de les infraestructures educatives i socials que la nostra ciutat necessita per millorar la qualitat de vida de la ciutadania. Així com aprofundir en la transformació cap a una ciutat més sostenible, connectada i equilibrada i una societat inclusiva, igualitària i solidària.

Per a fer-ho possible, PSPV-PSOE i Compromís-MoVe, signem aquest acord com a punt de partida de les polítiques a desenvolupar pel govern, comprometem-nos a impulsar el compliment d’aquests objectius a través de les nostres representants a l’Ajuntament de Llíria. A valorar el treball dels últims temps i desenvolupar i finalitzar tots els projectes iniciats. Un govern amb lleialtat i cooperació entre les diferents regidories amb una nova dinámica de treball que genere confiança. Amb una metodologia de treball que permeta a la ciutadania fer un seguiment dels nostres compromisos amb la màxima transparència.

Perquè som la il·lusió i l’esperança de moltes veïnes i veïns.

Davant els resultats obtinguts en les eleccions del 26 de maig que fan pales la necessitat d’un govern d’esquerres, progressista i de cooperació, per això existiran la figura de la l’Alcaldia i de la Vicealcaldia que visualitze eixe cogovern.

1r PERÍODE: del 15 de juny de 2019 al 15 de juny de 2021 

Alcaldia: PSPV-PSOE Vicealcaldia: Compromís-MoVe

2n PERÍODE: del 15 de juny de 2021 fins final legislatura 

Alcaldia: Compromís-MoVe Vicealcaldia: PSPV-PSOE

Acord de l’Almodí