Garcia: “La Diputació invertirà 1,8 milions d’euros en la 1a Fase i portarà endavant la construcció d’un carril bici”

L’Àrea de Carreteres de la Diputació Provincial de València ha fet públic en l’anunci del BOP la relació de terrenys afectats per les obres de millora de la carretera CV-339 de Llíria a Alcubles.

El tinent d’alcalde i regidor de Mobilitat sostenible de Llíria, Paco Garcia Latorre, ha destacat que aquestes actuacions s’emmarquen dins dels plans de millora en Seguretat vial que l’entitat provincial està realitzant a la xarxa de vials de la província, els quals constitueixen un aspecte fonamental en la gestió de les carreteres titularitat de la Diputació.

Segons Garcia, la carretera CV-339 és una de les vies de connexió i constitueix un eix vertebrador entre el Camp de Túria i La Serrania, on habitualment es practica l’esport del ciclisme, majoritàriament els caps de setmana, per la qual cosa aquest projecte d’ampliació de la via és de vital importància per a la seguretat dels esportistes i dels usuaris de la mateixa.

El tram que es pretén millorar part de la ciutat de Llíria i arriba fins a la rotonda de el “Pi”, on es fa el nus de connexió amb l’altra carretera que ens porta a la població de Casinos (CV-245).

Un projecte i unes millores, afirma Garcia, que han estat molt reivindicades pels veïns d’ambdues poblacions, així com pels usuaris esportistes que utilitzen assíduament aquesta via. Fet que demostra l’interès i la implicació del Govern de progrés de la Diputació Provincial per atendre les necessitats que tenim en el nostre municipi i en les comarques de l’interior.

El projecte s’executarà en 4 fases. La primera tindrà una inversió d’1,8 milions d’euros i arribarà fins l’encreuament d ela Cooperativa i l’entrada Camí Caicons, on està prevista la construcció d’un carril bici lateral.