La trobada té lloc el pròxim divendres 9 de juliol a l’Espai Jove de Llíria

Llíria acollix l’acte comarcal de Compromís Camp de Túria, La Serrania i el Racó d’Ademús sota el títol: “Rescatem persones: polítiques socials de reconstrucció”. Se celebra el divendres 9 de juliol, a les 19.30 hores, a l’Espai Jove de Llíria. 

L’esdeveniment comptarà amb la participació d’Enric Juan, director general d’Infraestructures Socials; Carles Esteve, diputat a les Corts Valencianes; la portaveu de Compromís per Llíria, Empar Llàcer; i la regidora de Polítiques Inclusives del municipi, Vallivana Murgui. 

Compromís inicia una campanya de presentació del Pla Convivint i el Pla Creixent, impulsats pel govern del Botànic, per les comarques de tot el territori valencià. Estos dos plans suposen la planificació de la construcció d’infraestructures socials i sanitàries per als pròxims 4 anys. 

“La posada en marxa del Pla Convivint i el Pla Creixent ha sigut una notícia importantíssima per a tota la comarca i, especialment, per a Llíria” explica la portaveu local, Empar Llàcer. “Des de l’entrada de Compromís al govern de Llíria hem donat un fort impuls a les mesures de protecció socials des del departament de Polítiques Inclusives . Ara, després de molts anys, aconseguim donar resposta a les necessitats assistencials de Llíria i la comarca”. 

El Pla Convivint portarà a Llíria quatre centres i infraestructures de protecció social: un centre de dia de persones majors, una residència i centre de dia per a persones amb diversitat funcional, un centre de salut mental i un Punt de Trobada Familiar. 

Per tal de complir les mesures de seguretat de la covid19, el col·lectiu ha preparat un formulari d’inscripció. La jornada finalitzarà amb un sopar de convivència de Compromís Camp de Túria, La Serrania i el Racó d’Ademús.