Garcia (Compromís) agraeix a Bravo aquesta nova infraestructura i que s’haja demanat el jutjat número 8.

El Diputat autonòmic de Compromís, Paco Garcia Latorre, s’ha felicitat que la Consellera Gabriela Bravo haja donat ja data d’inici per a la construcció del nou Palacio de Justícia a Llíria, el qual donarà servei al partit judicial del Camp de Túria i La Serrania.

La pretensió del Govern del Botànic és que les obres donen inici el mes vinent de maig de 2022, com així ho ha traslladat la Conselleria de Justícia al Jutge Degà de Llíria, Fernando Simón. L’objectiu és que aquesta nova instal·lació judicial estiga operativa en 2024.

La nova seu judicial se situarà en un solar de l’avinguda de Bétera en un edifici de gairebé 11.000 metres quadrats, repartits en sis plantes i dos soterranis. Allí es concentraran els òrgans i serveis judicials que, ara mateix, estan repartits en tres locals diferents de la Ciutat de la Música. Els jutjats s’han dissenyat amb un aforament per a 600 persones, que comprèn el centenar de professionals que allí treballen i les 500 persones usuàries que, cada dia, es preveu que acudeixen, ja que el partit judicial de Llíria comprèn 41 municipis i una població de dret de 170.000 persones.

L’edifici, que comptarà amb els més moderns sistemes de climatització, digitalització i serà energèticament sostenible, s’ha dissenyat per a albergar els set jutjats amb els quals actualment compta aquest partit judicial i amb espai reservat per a altres tres òrgans judicials més.

El diputat de Compromís també ha destacat la voluntat del Consell per a millorar la qualitat i el treball en aquesta nova seu, per a això, el Govern del Botànic ha demanat la creació del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 8 per a la capital del Camp del Túria.

El Botànic anuncia que las obras del nuevo Palacio Justicia de Llíria se iniciaran en mayo

Garcia (Compromís) agradece a Bravo esta nueva infraestructura y que se haya pedido el juzgado número 8.

El Diputado autonómico de Compromís, Paco Garcia Latorre, se ha felicitado de que la Consellera Gabriela Bravo haya dado ya fecha de inicio para la construcción del nuevo Palacio de Justicia en Llíria, el cual dará servicio al partido judicial del Camp de Túria y La Serrania.

La pretensión del Govern del Botànic es que las obras den inicio el próximo mes de mayo de 2022, como así lo ha trasladado la Conselleria de Justicia al Juez Decano de Llíria, Fernando Simón. El objetivo es que esta nueva instalación judicial esté operativa en 2024.

La nueva sede judicial se ubicará en un solar de la avenida de Bétera en un edificio de casi 11.000 metros cuadrados, repartidos en seis plantas y dos sótanos. Allí se concentrarán los órganos y servicios judiciales que, ahora mismo, están repartidos en tres locales diferentes de la Ciutat de la Música. Los juzgados se han diseñado con un aforo para 600 personas, que comprende el centenar de profesionales que allí trabajan y las 500 personas usuarias que, cada día, se prevé que acudan, ya que el partido judicial de Llíria comprende 41 municipios y una población de derecho de 170.000 personas.

El edificio, que contará con los más modernos sistemas de climatización, digitalización y será energéticamente sostenible, se ha diseñado para albergar los siete juzgados con los que actualmente cuenta este partido judicial y con espacio reservado para otros tres órganos judiciales más.

El diputado de Compromís también ha destacado la voluntad del Consell para mejorar la calidad y el trabajo en esta nueva sede, para ello, el Govern del Botànic ha pedido la creación del Juzgado de Primera Instancia e Instrucción 8 para la capital del Camp del Túria.