Llíria tindrà un Nou Reten de Policia Local

L’Ajuntament invertirà 700 mil euros en una moderna Central de Policia que continuarà estant situada en el Pla de l’Arc

La Junta de Govern Local de Llíria ha donat avui llum verda a un projecte reivindicat per CompromísMoVe i pels agents de Policia de la localitat, els quals venien prestant serveis en un edifici obsolet, amb unes condicions de treball bastant deficients i en alguns extrems insalubres.

Aquest projecte, apunta el Tinent d’alcalde i portaveu de la Coalició, Paco García Latorre, ja venia de l’anterior legislatura, on la Coalició va demanar un nou edifici per albergar els serveis de Seguretat Pública local, proposta que es va aprovar i es va procedir en aquest moment a elaborar un projecte bàsic d’edificació que mai es va arribar a licitar.

En aquesta legislatura, des de CompromísMoVe hem proposat al Ple de Llíria la dotació econòmica de 700 mil euros per poder fer efectiva la seua construcció, fet que es va materialitzar fa gairebé dos anys, i que ara, amb aquesta licitació que ha aprovat el Govern local completa un objectiu marcat al programa electoral de la nostra Coalició, apunta García.

El portaveu agraeix la paciència que han tingut els agents de la policia local per haver hagut d’esperar tant temps, alhora que agraeix tota la seua col·laboració en la confecció del projecte de la Nova Central de Policia en el Pla de l’Arc, aportant les idees bàsiques perquè siga un edifici modern, útil, pràctic i done cobertura a les necessitats, tant dels policies com de la ciutadania que haja de fer ús d’ell.

Notes relacionades:

2014 http://lliria.compromis.net/2014/07/09/compromis-reclama-contractar-el-projecte-dexecucio-del-nou-reten-de-la-policia-local/

2015 http://lliria.compromis.net/2015/11/24/compromis-move-proposa-un-nou-reten-de-policia-i-millores-al-mercat-muncipal-a-realitzar-amb-el-pms/

2016 https://www.diarilaveu.com/particiveu/55638/lliria-acorda-la-construccio-del-nou-reten-de-la-policia

2016  https://www.levante-emv.com/comarcas/2016/07/02/lliria-destina-700000-euros-nuevo/1439490.html

2017   L’acord de Coalició de Govern en 2017 també recollia esta nova infraestructura.

https://www.lavanguardia.com/local/valencia/20171024/432329069098/pspv-y-compromis-firman-el-acuerdo-de-gobierno-e-inversiones-en-lliria.html

Llíria tendrá un Nuevo Retén de Policía Local

El Ayuntamiento invertirá 700 mil euros en una moderna Central de Policía que continuará estando ubicada en el Pla de l’Arc

La Junta de Gobierno Local de Llíria ha dado hoy luz verde a un proyecto reivindicado por CompromísMoVe y por los agentes de Policía de la localidad, los cuales venían prestando servicios en un edificio obsoleto, con unas condiciones de trabajo bastante deficientes y en algunos extremos insalubres.

Este proyecto, apunta el Teniente de alcalde y portavoz de la Coalición, Paco García Latorre, ya venía de la anterior legislatura, donde la Coalición pidió un nuevo edificio para albergar los servicios de Seguridad Pública local, propuesta que se aprobó y se procedió en ese momento a elaborar un proyecto básico de edificación que nunca se llegó a licitar.

En esta legislatura, desde CompromísMoVe hemos propuesto al Pleno de Llíria la dotación económica de 700 mil euros para poder hacer efectiva su construcción, hecho que materializó hace casi dos años, y que ahora, con esta licitación que ha aprobado el Gobierno local completa un objetivo marcado en el programa electoral de nuestra Coalición, apunta García.

El portavoz agradece la paciencia que han tenido los agentes de la policía local por haber tenido que esperar tanto tiempo, a la vez que agradece toda su colaboración en la confección del proyecto de la Nueva Central de Policía en el Pla de l’Arc, aportando las ideas básicas para que sea un edificio moderno, útil, práctico y de cobertura a las necesidades, tanto de los policías como de la ciudadanía que tenga que hacer uso de él.

Arxivat en: Compromís, Llíria, Política Municipal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *